Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Radar Dimax R8 Renkaat

Löydä

Dimax R8

täältä!

Radar Dimax R8 – nopeille kuskeille

Radar Dimax R8 on täysin uusi kesärengas lisäys Radarin Ultra High Performance rengasperheeseen. Se on suunniteltu varta vasten nopeita autoja silmällä pitäen ja tarjoaa kuskilleen sekoituksen erinomaista märkä- sekä kuivapitoa, tarkkaa ajettavuutta sekä käsiteltävyyttä. Se sopii useisiin henkilöautoihin, aina urheiluautoista suorituskykyisiin henkilöautoihin ja nopeisiin katumaastureihin. Saat tämänkin renkaan helposti osoitteesta Tirendo.fi

Erinomaisia ominaisuuksia vaativaankin makuun

Radar Dimax R8 renkaan parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muuassa optimoitu epäsymmetrinen kulutuspinnan kuvio, jonka avulla renkaan käsiteltävyydestä on saatu äärimmäisen tarkka, jopa suurissakin nopeuksissa. Leveät renkaan kehää mukailevat urat, joiden avulla rengas luo turvallisen ajokokemuksen sekä märällä että kuivalla tienpinnalla. Myös renkaan silikaatti sekoitus teknologia kulutuspinnassa on varsinainen taidonnäyte, sen avulla renkaasta on saatu ajon aikana hiljainen, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävän, kun renkaan ja tien kosketuksesta syntyvä meteli on saatu minimoitua.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa