Pirelli

Pirelli P Zero Nero Renkaat

Alkaen126,59 €per rengas
Löydä

P Zero Nero

täältä!

Pirelli P Zero Nero – huippusuorituskykyä keliin kuin keliin

Pirelli P Zero Nero -huippurenkaat tarjoavat tutun Pirellin ajettavuuden yhdistettynä erinomaisiin jarrutusominaisuuksiin niin kuivalla kuin märälläkin. Hiljaisissa renkaissa on laaja kosketuspinta, joten ne reagoivat erinomaisesti myös kaasuun lisäten sporttisen ajon edellytyksiä. Tehokkaat vedenpoisto-ominaisuudet takaavat turvallisen ajon märällä, niin mutkissa kuin suorallakin. Joka kelin renkaat pitävät hyvin uhraamatta pientä polttoaineenkulutusta.

P Zero Nerot pitävät käännöksissä erinomaisen hyvin; voima siirtyy tasaisesti laajan kosketuspinnan ansiosta. Tehokkaiden vesiurien ansiosta renkaiden ohjattavuus säilyy märälläkin tiellä. Lyhyet jarrutusmatkat yhdistettynä erinomaisiin kiihdytysominaisuuksiin viimeistelevät sporttisen paketin. Hiljainen rengasmeteli yhdistettynä ajotuntumaan luo edellytykset myös tavalliseen kaupunki- tai maantieajoon.

Pirelli P Zero Nero -renkaat sopivat hyvin suomen sateisiin kesiin sporttisuutta hakeville kuskeille. Ne sopivat myös turvallisuushakuisille kuskeille erinomaisten märän kelin pito- ja vesiliirronesto-ominaisuuksiensa ansiosta. Ajomukavuutta arvostaville ne tarjoavat hyvän ajotuntuman ja vähäisen rengasmelun. P Zero Nerot tarjoavat siis sopivan yhdistelmän sporttisuutta, turvallisuutta sekä ajomukavuutta. Ne toimivat erinomaisen hyvin kelissä kuin kelissä, joten ne ovat oiva valinta Suomen vaihteleviin kesäolosuhteisiin.

P Zero Nerot edullisesti

Pirelli P Zero Nero -kesärenkaat löydät edullisesti osoitteesta Tirendo.fi. Nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi nautit 14 päivän harkinnanvaraisesta palautusoikeudesta. Pääset myös vertailemaan eri renkaita keskenään varmistaaksesi, että P Zero Nerot ovat juuri sinulle paras mahdollinen valinta.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.