Nokian

Nokian WR Renkaat

Löydä

WR

täältä!

Nokian WR -kitkarenkaat suoriutuvat myös kuivalla asfaltilla erinomaisesti

Nokian WR -kitkarenkaat ovat ajomukavuudeltaan erinomaiset ja vierintävastukseltaan alhaiset renkaat. Renkaiden kuviointi on suunniteltu hajottamaan loskaa ja muuta sohjoa tehokkaasti tarjoten turvallista pitoa vaikeissakin olosuhteissa. Kuviointi on optimoitu myös parantamaan renkaiden rullausta ja näin ollen pienentämään kulutusta.

Renkaat on suunniteltu erityisesti Keski-Eurooppaan, mutta ne tarjoavat hyvää pitoa lumisellakin alustalla. Erityisen hyvin renkaat pärjäävät kuitenkin kuivalla asfaltilla, mihin Suomessakin törmätään iso osa talvesta. Alhaisen vierimisvastuksen ja erinomaisen sulavan ajotuntuman ansiosta renkaat sopivatkin loistavasti esimerkiksi jo syyskuun vaihteleviin keleihin.

Nokian WR -kitkarenkaat sopivat kuljettajille, jotka vaativat myös talvirenkailtaan erinomaista ajomukavuutta. Renkaat eivät ole välttämättä paras valinta kuljettajille, jotka eivät ole tottuneet ajamaan lumisilla saatikka jäisillä tiellä, mutta kokeneille talvikuljettajille ne tarjoavat ajomukavuutta myös ajokelin parantuessa. Renkaat säilyttävät hallintansa myös korkeammissa nopeuksissa, joten ne tarjoavat turvallista ajoa pitkääkin matkaa tekeville autoilijoille.

Mistä Nokian WR -kitkarenkaat kannattaa ostaa?

Suomesta löytyy satoja liikkeitä, jotka myyvät renkaita, mutta rahojensa kanssa kannattaa suunnata ehdottomista Tirendo.fi -verkkokauppaan. Tirendon valtavan valikoiman ansiosta voit verrata renkaita ja löytää juuri sinulle oikeat renkaat. Samalla, kun ostat itsellesi talvirenkaat voit hoitaa myös kesärengasasiat kuntoon. Lisäksi tarjoamma Nokian renkaille ilmaisen ja nopean toimituksen sekä 14 päivän palautusoikeuden!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus!*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 500 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.