Nokian

Nokian WR D3 Renkaat

Alkaen60,80 €per rengas
Löydä

WR D3

täältä!

Osta Nokian WR D3 netistä

Suomessa suunnitellut Nokian WR D3 kitkarenkaat tarjoavat erinomaista pitoa kaikkiin vaativiin talvisiin olosuhteisiin. Suomalaisille autoilijoille Nokian Tyres -yritystä ei varmaankaan tarvitset kauheasti esitellä. Kyseessä on tunnettu ja perinteikäs suomalainen rengasvalmistaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1865 saakka. Yritys tunnetaan erityisesti sen talvirenkaista sekä hyvästä pohjoisen pallonpuoliskon talviolosuhteiden tuntemuksesta. Nokian valmistamissa kitkarenkaissa yhdistyy niin korkea suorituskyky kuin äärimmäinen turvallisuus ja pito kaikissa olosuhteissa. Kitkarenkailla saavutetaan useita etuja nastarenkaisiin verrattuna. Kitkarenkaissa pito saadaan aikaan käyttämällä lamelleja. Lamellit ovat käytännössä ohuita viiltoja, joita on tehty renkaan kulutuspintaan. Kun lamellit koskettavat renkaan alla olevaan pintaan, taipuvat ne sivulle. Näin lamellin terävä kuminen reuna tulee esiin. Tämä terävä reuna pureutuu tehokkaasti kiinni alla olevaan pintaan, olipa se sitten lunta, sohjoa tai jäätä. Lamelleilla saavutetaan hyvä pito kaikissa liukkaissa olosuhteissa, joskin jäällä lamellien aikaan saama pito häviää nastarenkaiden pidolle. Nastarenkaiden teräksiset nastat nimittäin pureutuvat jäähän lamelleja tehokkaammin. Renkaan keskiosassa sijaitsevat lamellit parantavat renkaan vetopitoa. Ne auttavat lisäämään pitoa erityisesti kiihdyttäessä sekä jarruttaessa. Nokian WR D3 renkaasta löytyvät sivuosien lamellit taas tarjoavat enemmän sivuittaissuuntaista pitoa sekä samalla ne parantavat auton ohjaustuntumaa.

Nokian WR D3 kumisekoite pitää aina

Nokian kitkarenkaista löytyy täysin uudelleen kehitetty, uudentyyppinen kumisekoite. Tämä rypsiöljyä sekä silikonia sisältävä seos pystyy auttamaan rengasta useassa asiassa. Ensinnäkin se saa renkaan pysymään pehmeänä laajalla lämpötilaskaalalla. Usein renkaiden ongelmana on se, että pito heikkenee kumin kovetuttua kylmässä lämpötilassa talven paukkupakkasilla. Tämä uusi kumiseos kuitenkin toimii niin, että rengas pysyy pehmeänä myös erittäin kylmissä lämpötiloissa. Renkaan kulutuksen kestoa on voitu myös optimoida kumiseoksen avulla. Näin pystytään säästämään rahaa rengaskustannuksissa, sillä renkaita tarvitsee vaihtaa uusiin harvemmin. Lisäksi kumisekoitteen avulla pystytään vaikuttamaan renkaan vierintävastukseen ja pienentämään sitä. Näin saadaan aikaan säästöjä polttoainekustannuksissa. Nokian WR D3 renkaissa on myös kiinnitetty huomiota kulutuspinnan urien muotoiluun. Renkaasta löytyvien leveiden urien avulla on mahdollista poistaa vettä sekä sohjoa renkaan sekä tien välistä tehokkaasti sekä nopeasti. Tämä veden nopea poistaminen lisää turvallisuutta pienentämällä vesiliirtoon joutumisen riskiä. Laadukkaiden talvirenkaiden avulla pystytään varmistumaan autoilun turvallisuudesta kaikissa olosuhteissa. Siksi Nokian valmistamat talvirenkaat ovat hyvä valinta kaikkiin autoihin.

Nokian WR D3 kitkarenkaat nyt edullisesti netistä

Vuosien varrella autoilijat ovat väitelleet puolesta ja vastaan siitä, kuuluuko autossa olla talvisin perinteiset nastarenkaat vaiko nastattomat talvirenkaat eli tutummin kitkarenkaat. Vastaus tähän iänikuiseen kysymykseen on se, että molemmille rengastyypeille löytyy paikka talvisesta liikenteestä. Mikäli autolla ajetaan paljon sellaisissa olosuhteissa, joissa talvisin tiet ovat sulia kuten kaupungeissa tai suolatuilla maanteillä, on kitkarengas silloin hyvä vaihtoehto. Lapin lumisille ja jäisille teille taas kannattaa valita nastarenkaat. Myös rannikkoseuduilla nastarenkaat voivat usein olla hyvä vaihtoehto. Kitkarenkailla saavutetaan useita etuja verrattuna perinteisiin nastarenkaisiin. Kitkarenkaat ovat esimerkiksi huomattavasti hiljaisemmat kuin mitä perinteiset nastarenkaat. Samoin niillä pystytään saavuttamaan huomattavasti alhaisempi vierintävastus, joka johtaa säästöihin polttoainekustannuksissa. Laadukkaat ja kestävät Nokian WR D3 kitkarenkaat voit tilata nyt edulliseen hintaan netistä osoitteesta Tirendo.fi. Laajan ja kattavan valikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan renkaat kaikkiin markkinoilta löytyviin autoihin. Löydät meiltä renkaat kaikilta maailman johtavilta renkaiden valmistajilta aina edulliseen hintaan. Olemme tehneet renkaiden etsimisen sinulle nyt erittäin helpoksi. Voit käyttää sivultamme löytyvää hakutoimintoa, johon voit syöttää autosi merkin, mallin sekä moottorin tyypin, niin näet suoraan kaikki autoosi sopivat renkaat ja voit vertailla renkaiden ominaisuuksia keskenään.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Ilmainen toimitus
Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
Suoraan ovellesi
Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK