Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Nexen N Fera SU1 Renkaat

Löydä

N Fera SU1

täältä!

Nexen N Fera SU1 – urheilulliseen kesään

Nexen N Fera SU1 on kesärengasvalintasi, jos ajaessasi joudut äkilliseen myrskyyn tai ajat kuivalla maantiellä. Renkaan kolme pääuraa sekä yksi kapeampi sivu-ura työskentelevät yhdessä parantaen renkaan ajettavuutta märällä alustalla. Loistava märkäpito sekä kuivapito saadaan aikaan optimoiduilla lamelleilla. Nostamalla renkaan olkapäissä olevien lohkojen jäykkyyttä renkaalle saatiin tasainen painejakauma, joka ansiosta rengas suoriutuu kaarreajosta erinomaisesti. Löydät tämän renkaan edullisesti osoitteesta Tirendo.fi

UHP renkaat kesäksi

Nexen N Fera SU1 Ultra High Performance kesärengas on keskiluokkahintaa halvempi rengas, jossa on epäsymmetrinen pintakuvio. Pintakuvio muistuttaa paljolti Michelinin pintakuviota, mutta on silti kaukana siitä. Pintakuvion suunnittelussa haluttiin varmistaa, että rengas tulee ohjaamaan vettä pois renkaan alta tehokkaasti, jonka se myös tekee. Renkaalle annettiin märkäpidosta arvosanaksi B. Rengas on myös ajon aikana erittäin hiljainen, joka tekee ajokokemuksesta nautinnollisen.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa