Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Open Filters Close Filters

Ominaisuudet
Sivu 1 alkaen 1562

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


Nexen Auto Renkaat

Nexen renkaat – laatua eteläkoreasta

Nexen Tire Corporation on eteläkorealainen rengasvalmistaja, jonka päämaja on Yangsanissa, Itä-Gyeongsangin provinssissa ja Seoulissa Etelä-Koreassa. Sen suurimmat kilpailijat ovat Hankook ja Kumho, jotka molemmat ovat myös suuria eteläkorealaisia rengasvalmistajia. Se valmistaa kesärenkaat ja talvirenkaat henkilöautoihin sekä muihin ajoneuvoihin. Yhtiön nimi tulee sen sloganista ”Next Century Tire”. Nexen renkaat saat osoitteesta Tirendo.fi

Nexen Tire Corporation perustettiin vuonna 1942 nimellä Heung-A Tire Company. Nexen Tire Corporation on toiminut alalla viimeiset 74 vuotta ja on siitä lähtien kasvanut yhdeksi johtavista brändeistä rengasteollisuudessa. Se sai tunnustusta vuonna 1956 olemalla ensimmäinen korealainen rengasvalmistaja. Vuonna 1985 Nexen omisti laitoksen Yangsanissa, Koreassa valmistamaan vyörenkaita.

Nexen renkaat – seuraavan sukupolven renkaita

Yhtiön nimi muuttui vuonna 2000 Woosung Tirestä Nexen Tire Corporationiin. Nimi Nexen on yhdistelmä kahdesta tulevaisuuteen liittyvästä sanasta; ”next” ja ”century”.

Haaste kunnianhimoisen unelman toteuttamiseksi muodostui voimavaraksi Nexen Tire Corporationille kun se päätti tulla renkaanvalmistuksen johtajaksi. 24 tuntia vuorokaudessa toimiva tutkimusinstituutti ja kuumeinen intohimo renkaanvalmistusta kohtaan auttoi Nexen Tire Corporationa valmistamaan ensimmäisenä korealaisena rengasvalmistajana V-mallisen pyörivän renkaan.

Nexen Tire Corporation on hionut visiotaan ja missiotaan ja tullut vahvaksi toimijaksi pienestä maasta realisoimalla korkean kasvavan myyntinsä maailman rengasmarkkinoilla ja näyttämällä teknistä osaamistaan tuotteilla, jotka vetävät rengasteollisuuden huomiota puoleensa.

Visiona mullistaa liikkuminen

Vuonna 2005 yhtiö sai patentin teknologialle, jolla valmistetaan kerroksisia kumirenkaita nanokomposiitti silikaatista. Vuoteen 2006 mennessä se sai uuden UHP ja raskaampien autojen talvirenkaiden kuvoinnin kehityksen valmiiksi. Nexen Tire Corporationin suuren kysynnän vuoksi yhtiö avasi toisen tuotantolaitoksen Qindaoon Kiinaan vuonna 2007. Nexen Tire Corporationin markkinaosuus nousi 8 prosentista 20 prosenttiin vuosittaisen myynnin ylittäessä 600 miljoonaa dollaria. Nexen Tire Corporation työllistää yli 2000 työntekijää. Nexen renkaat ovat saatavissa 120 maassa.

Nexen Tire Corporation visio ”We live together for tomorrow with our value embodied in movement” tarkoittaa; elämme yhdessä huomista varten arvomme ilmetessä liikkumisessa. Nexen Tire Corporation on asettanut kunnianhimoisen haaveen päästä top 10 renkaanvalmistajaksi maailmassa vuoteen 2025 mennessä saavuttamalla 5 biljoonan myyntitulot.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK