Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Open Filters Close Filters

Ominaisuudet
Sivu 1 alkaen 1565

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


Minerva Auto Renkaat

Minerva renkaat – belgialaista loistoa

Minerva oli alunperin vuonna 1897 perustettu belgialainen arvostettu automerkki. Minervalla ajoivat aristokraatit, poliitikot, teollisuuspohatat sekä näyttelijät. Tänäpäivänä se on tunnettu budjettiluokan rengas, joka suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa ja Aasiassa. Minerva on osa belgialaista autoteollisuuden historiaa ja pala rengasvalmistuksen tulevaisuutta. Minerva renkaat saat osoitteesta Tirendo.fi

Sylvain de Jong perusti Minervan, viisauden ja käsitöiden kuningattaren vuonna 1897. Ensimmäiset mallit olivat polkupyöriä, joissa oli pieni moottori. Uudet parannellut moottorit ja mallit seurasivat perässä nopeasti ja muuttuivatkin kunnon moottoripyöriksi. Koska motorisoituminen oli Sylvain de Jongin unelma, Minervan Antwerpenin tehtaan rakennus aloitettiin ja tehdas alkoi tuottamaan luksusautoja. Vuonna 1911 Minerva oli suurin tehdas Belgiassa, joka työllisti 1600 työntekijää.

Minerva renkaat -- autoteollisuuden aristokraatti

1920-luvun alussa Minervan tuonti puhkesi kukkaan ja pian se olikin tunnettu luksusmalleistaan ympäri Atlantia. Näyttelijät, poliitikot, teollisuuspohatat kuten Henry Ford ajelivat Minervalla. On jopa huhuttu, että maailman kuuluisin gangsteri Al Capone omisti luodinkestävän mallin. Minervan USA:n maahantuojalla oli esittelytila Park Avenuella New Yorkissa ja verstas West Sixtiellä. Myös Pariisissa, Amsterdamissa ja Lontoossa oli Minervan myyntiedustajia. Minerva oli läsnä kaikissa merkittävissä autotapahtumissa Amsterdamissa, Prahassa, Barcelonassa, Brysselissä, Kööpenhaminassa, Lontoossa, New Yorkissa sekä monissa muissa kaupungeissa.

Pitkä historia, kirkas tulevaisuus

Minerva renkaat ei ainoastaan tuo mieleen sitä europpalaista luksuautomerkkiä vaan myös rengasmerkin. Minervan rengasbrändi esiteltiin vuonna 1992 yksityisenä tuotemerkkinä. Brändin esittely muodosti vahvan maineen sekä hienon historian. Vuonna 2007 ohjelmaa parannettiin ja suurennettiin tarjoamaan brändille parempaa jatkuvuutta ja kehitystä.

Kolme uskottua huippuvalmistajaa, yksi Euroopassa ja kaksi Aasiassa vastaavat tuotannosta. Tämä on johtanut laajaan kokovalikoimaan; saat niin talvirenkaat kuin kesärenkaat. Sisäisen hallinnon vuoksi optimaalinen renkaan kehitys on taattu ja laatu korkea prioriteetti.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK