Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Michelin X-Ice NORTH 3 Renkaat

Löydä

X-Ice NORTH 3

täältä!

Michelin X-Ice North 3 – pitoa talveksi

Michelin X-Ice North 3 nastarenkaat on kehitetty pohjoisen talviin tuomaan suorituskykyä sitä vaativien kuljettajien henkilöautoihin. Renkaan optimoitu kumisekoitus sekä pintakuviointi parantavat turvallisuuttasi tekemällä jarrutusmatkoista entistä lyhyempiä. Renkaan parhaat ominaisuudet tulevat ilmi lumella, jäällä sekä loskalla ajaessa, jolloin se ei vie autoa sivuluisuun vaan poistaa loskan ja veden tehokkaasti renkaan alta säilyttäen turvalliset ajo-ominaisuudet suuremmissakin nopeuksissa. Tämä jokaiseen autoon sopiva nastarengas on saanut erinomaisia arvosteluja asiakkailta. Ne tarjoavat kuskilleen turvallisuutta, hyvät ajo-ominaisuudet, taloudellisuutta sekä pitkän käyttöiän. Saat nämäkin huippuluokan nastarenkaat osoitteesta Tirendo.fi

Epäsymmetrisellä nastasijoittelulla symmetrinen pito

Michelin X-Ice North 3 nastarengas on hinnaltaan keskiluokkaan kuuluva rengasmalli, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Sen epäsymmetrisen nastojen sijoittelun avulla renkaan synnyttämä melu on pienentynyt ja taloudellisuus parantunut. Nastojen epäsymmetrisellä asettelulla saatiin aikaan myös erinomainen pito jäällä, lumella sekä loskalla. Renkaan loiva V-mallinen kuviointi kulutuspinnassa tekee renkaasta ”itsestäänpuhdistuvan”, sen avulla rengas poistaa loskaa ja vettä tehokkaasti, jonka avulla kosketus tienpintaan on parempi. Renkaalla suurin sallittu ajonopeus on 190 kilometriä tunnissa, joka riittää Suomen talvioloissa aivan mainiosti. Renkaalla voidaan todistetusti ajaa yli 20 000 kilometriä enemmän verrattuna kilpailijoihin.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa