Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Michelin Primacy 3 Renkaat

Löydä

Primacy 3

täältä!

Michelin Primacy 3 – triplamäärä turvallisuutta

Michelin Primacy 3 kesärenkaiden ominaisuudet ovat yhdet markkinoiden parhaimmista. Ne tarjoavat ajajalleen erinomaista suorituskykyä, ajomukavuutta sekä turvallisuutta. Nämä ehkä maailman tunnetuimman rengasvalmistajan renkaat eivät tuota pettymystä kovimmallekaan bensalenkkarille. Renkaan optimaalinen turvallisuus on tullut ilmi ADAC:in kesärengastesteissä vuonna 2015, jolloin se oli testin ykkönen, se oli ensimmäisellä sijalla myös jarrutuksessa kuivalla tiellä sekä jarrutuksessa märällä tiellä. Sen käyttöikä on myös vailla vertaa tarjoten yli 12 000 kilometriä pidemmän kestoiän verrattuna kilpailijoihinsa. Se on valittu myös yli 120 kertaa maailman tärkeimpien autonvalmistajien ensiasennusrenkaaksi. Tämänkin laaturenkaan saat osoitteesta Tirendo.fi

Uudet ominaisuudet tuovat uudenlaisen suorituskyvyn

Uuden pintakuvionsa ansiosta Michelin Primacy 3 sen koko kosketuspinta pysyy tienpinnassa sen lukkiutuvien lamellien avulla. Myös sen kumiseos optimoi itse pidon kaikissa olosuhteissa sekä tekee jarrutusmatkoista lyhyempiä. Renkaan kestävyys on täysin omaa luokkaansa, jonka vuoksi se auttaa kuskiaan pienentämään polttoaineenkulutusta. Tämä Michelinin insinöörien suunnittelema huippurengas on todellakin laadukas johon voit luottaa täysin, se sai muun muuassa parhaan mahdollisen arvosanan märkäpidostaan ja toiseksi parhaan arvosanan vierintävastuksestaan. Sen melupäästötaso on myös huippua sillä nämä renkaat aiheuttavat keskivertoa noin 5 desibeliä vähemmän meteliä.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa