Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Michelin CrossClimate Renkaat

Löydä

CrossClimate

täältä!

Michelin CrossClimate – kesärengas ennalta-arvaamattomiin lumikuuroihin

Arvaamattomat sääolosuhteiden vaihtelut ovat todellinen vaiva autoilijoille, jonka vuoksi Michelin CrossClimate kesärengas luotiin. Äkilliset lumikuurot myöhäisinä syksyinä ovat todella yleisiä ja aiheuttavatkin vaaratilanteita autoilijoille, jotka eivät ole vielä vaihtaneet talvirenkaita autoonsa. Michelin CrossClimate on kesärengas talvirenkaan ominaisuuksilla, joka on luotu pohjoismaisiin, nopeasti muuttuviin olosuhteisiin. Se on täydellinen valinta suomalaiselle autoilijalle, joka ajaa talvisilla keleillä silloin, kun talvirenkaiden käyttö ei ole vielä pakollista. Näillä renkailla säästät talvirenkaitasi talvea varten. Saat ne osoitteesta Tirendo.fi

Michelin CrossClimate – ensimmäinen kesärengas talvirenkaan ominaisuuksilla

Uusi älykäs kumiseosten sekoitus antaa erinomaisen pidon jokaisessa sääolosuhteessa, A-luokan jarrutusominaisuudet märällä sekä optimoidun polttoainetaloudellisuuden kaikissa sääolosuhteissa.

Ainutlaatuinen yhdistelmä V-mallisia rengaskuvioita sekä paremmin suoriutuvat lamellit luovat erinomaisen suorituskyvyn kuivalla tienpinnalla renkaan pureutuessa hienoimpiinkin tienpinnan epätasaisuuksiin, vahvan pidon lumella sekä pidemmän elinkaaren renkaalle.

Innovatiivinen viistoreunaisten lohkojen käyttö paremmin suoriutuvien lamellien kanssa parantaa jarrutusominaisuuksia kuivalla tienpinnalla sekä antaa mahtavan ajokokemuksen lumella sekä huuruisilla tienpinnoilla.

Renkaan pitkän käyttöiän ansiosta sekä pitkästä käyttövälistä varhaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn säästyvät talvirenkaasi todellista talvea varten eikä sinun tarvitse kuluttaa talvirenkaidesi nastoja lumettoman ja jäättömän asfaltin päällä. Michelin CrossClimate renkaan pitkää käyttöikää voidaan verrata Michelin Energy Saver+ -kesärenkaaseen DEKRA-testikeskuksen suorittamien testien mukaan.

Selvää säästöä

Tämä rengas on kehitetty nopeasti vaihtuviin sääolosuhteisiin, jotka ovat tavanomaisia Suomessa keväällä, kesällä sekä syksyllä. Lämmin ja kuiva syksyinen sää saattaa seuraavana päivänä olla loskainen, jopa luminen myrsky, johon ei ole mitään asiaa tavallisilla kesärenkailla. Kun talvirenkaiden käyttö ei ole pakollista, mutta kelit niitä vaativat CrossClimate on rengas paikallaan. CrossClimate kesärenkaat helpottavat myös renkaiden oikean vaihtoajankohdan valitsemista; CrossClimate renkailla voit säästää talvirenkaitasi, koska sinun ei tarvitse laittaa talvirenkaita autoosi heti säiden kylmetessä, sillä varsinkin syksyllä ilmat saattavat vaihdella pakkasesta plus asteisiin, jolloin eritoten nastarenkaat kuluvat, kun tienpinnoilla ei ole jäätä eikä loskaa.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa