Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Open Filters Close Filters

Ominaisuudet
Sivu 1 alkaen 1565

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


Maxxis Auto Renkaat

Maxxis renkaat – laadun lähettiläät

Yksi maailman tunnetuimmista rengasbrändeistä Maxxis valmistaa korkealaatuisia rengastuotteita asiakkailleen 180 maahan ja työllistää yli 30,000 ihmistä. Se valmistaa kesärenkaat ja talvirenkaat henkilöautoihin, moottoripyöriin, mönkijöihin sekä kisakäyttöön. Maxxis renkaat saat osoitteesta Tirendo.fi

Yhtiön menestys ei tapahtunut yhdessä yössä. Vuosien saatossa perustamisestaan vuonna 1967 Maxxiksesta on tullut tunnettu sitoitumisestaan erinomaisiin tuotteisiinsa sekä asiakaspalveluunsa.

Tuo parhaan tarjoamiseen sitoutuminen on johtanut uusien teknologioiden syntymiseen, jotka auttavat renkaiden kehityksessä. Maxxiksen tuotteet testataan niin heidän omissa laitoksissaan kuin myös maailman johtavissa rengastestikeskuksissakin. Heidän mestaruuksilla palkittujen kuskien palaute käytetään myös hyödyksi korkeimpien standardien renkaiden valmistuksessa. Jokaiset Maxxis renkaat valmistetaan kehittyneimpiä laitteita käyttäen sekä tarkimpien ihmisten toimesta, joille laatuun panostaminen on tärkein prioriteetti aina johdosta tehdastasolle.

Maxxis renkaat – voittajien valinta

Halusitpa voittaa kisoja tai ajaa vain turvallisesti jokapäiväistä ajoa Maxxis tekee ne renkaat joihin autoilijat ja motoristit luottavat.

Brändinä Maxxis tekee yhteistyötä voittajien kanssa, kuten olympiaurheilijoiden sekä maailmanennätysten hallitsijoiden kanssa. Maxxis valmistaa renkaat kilpailun voittamista varten. Testaamalla nykyisten teknologioiden rajoja Maxxis pystyy antamaan kuljettajilleen sen pidon, jonka he tarvitsevat. Ne renkaat, joilla kilpailijat ylittävät maaliviivat ovat saatavana arkipäivän kuluttajille, jotka uskovat, että Maxxiksen tuotteet parantavat heidän elämäänsä niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Laaja valikoima

Maxxiksen keskittyminen renkaisiin mahdollistaa renkaiden välittämisen yli 170 maahan. Kun valikoima sisältää renkaat autoille, linja-autoille, kuorma-autoille, polkupyörille, moottoripyörille, mönkijöille, karting autoille, trailereille, teollisuudelle sekä ruohonleikkureille se tarjoaa helpotuksen moneen tarpeeseen ja ongelmaan. Maxxiksen monipuolinen tarjonta mahdollistaa keskittymisen nuoriin kuljettajiin, joista tulee elinikäisiä Maxxis renkaiden käyttäjiä. He tietävät, että kun nuoret valitsevat Maxxiksen kerran he valitsevat Maxxiksen lopun ikänsä.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK