Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605

Ominaisuudet


Näytä kaikki renkaat valitussa koossa
Sivu 1 alkaen 58
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


Matador Auto Renkaat

Matador renkaat – budjettirenkaat Slovakiasta

Matador sai alkunsa Púchovin kaupungissa Slovakiassa vuonna 1947 ”kansallisena yrityksenä” Matador Bratislavasta eroamisen johdosta. Matador on osa Continental Tyre Groupia, jonka renkaat valmistetaan Euroopassa. Matador tarjoaa laajan valikoiman edullisia, mutta korkealaatuisia ympäristöystävällisiä renkaita.

Matador ei ainoastaan valmista renkaita vaan on mukana myös erilaisten tuotteiden valmistuksessa, se valmistaa muun muuassa liukuhihnoja, autoteollisuuden osia sekä koneita. Sillä on useampia kauppayhtiöitä sekä liikkeitä. Matador vie yli 87% tuotteistaan ulkomaille 80 maahan, Matadorin suurimmat vientiasiakkaat ovat Yhdysvallat, Yhdistyneet kuningaskunnat sekä Saksa. Se tekee kesärenkaat ja talvirenkaat henkilöautoihin. Matador renkaat saat osoitteesta Tirendo.fi

Matador renkaat – edullista laatua

Yhtiö sai alkunsa Púchovissa Slovakiassa ”kansallisena yrityksenä” Matador Bratislavasta eroamisen yhteydessä. Matador Bratislava perustettiin vuonna 1905 ja se oli mukana kumisten letkujen ja vöiden valmistuksessa. Vuodesta 1925 lähtien se on tuottanut renkaita ensimmäisenä rengasvalmistajana silloisessa Tšekkoslovakiassa. Matadorin renkaita käytettiin muun muuassa 1930-luvun tšekkoslovakialaisissa autoissa sekä muissa autoissa, kuten Skoda, Tatra ja Aero. Yhtiö nationalisoitiin vuonna 1946 ja yksityistettiin vuonna 1995. Yksityistämisen jälkeen yhtiön nimi oli Matadorex, a.s.

Matador itse perustettiin renkaan valmistusta varten vuonna 1947. Tuotanto alkoi vuonna 1950, siihen aikaan Matador myi tuotteitaan Barumin tuotemerkin alla. Se kasvatti tuotantoaan vähitellen ja saavutti monopoliaseman ilmaputkien ja liukuhihnojen valmistuksessa Tšekkoslovakiassa. Matador renkaat tulivat myös kuorma-autoille 1970-luvulla. Yhtiö perusti oman tutkimus- ja kehityskeskuksen vuonna 1987 ja tarjosi teknistä tukea kumiteosten valmistukseen Intiassa, Indonesiassa, Etiopiassa, Cambodiassa, Burmassa, Syyriassa, Turkissa, Iranissa sekä Jugoslaviassa.

Yhdistyminen Continentalin kanssa

Continental Matador perustettiin Púchovissa vuoden 1998 syyskuussa kuorma-autojen renkaiden valmistusta varten. Samassa yhtiön hallinto sai viimeisimmän muotonsa, kun se siirsi hallintonsa erillisiin osastoihin.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK