Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Master Nordic 3 Renkaat

Löydä

Nordic 3

täältä!

Master Nordic 3 – uusiorenkaiden herra

Master Nordic 3 on virolaisvalmisteinen edullisten ja ympäristöystävällisten uusiorenkaiden eliittiä, joka on pärjännyt erinomaisesti muun muuassa Test World 2013 rengastesteissä. Master Nordic 3 renkaat ovat pinnoitettujen renkaiden listoilla kärkisijoilla ja näin päihittänyt useiden kalliimpien valmistajien talvirengasmalleja kirkkaasti. Trafi eli Suomen liikenteen turvallisuusvirasto järjesti myös talvirengastestin, jossa tämä rengas menestyi erittäin hyvin. Etsiessäsi laaturengasta halvalla saatat olla kiinnostunut tästä kyseisestä mallista. Saat tämänkin laaturenkaan osoitteesta Tirendo.fi

Master Nordic 3 – ekologinen ratkaisu

Toisin kuin suurin osa muista renkaista Master Nordic 3 renkaat käytetään uudelleen, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon autoilijalle, joka ei halua tinkiä ympäristöystävällisyydestä eikä laadusta, vaan hinnasta. Master Nordic 3 nastarenkaat ovat kuin luotu juuri suomalaista ja pohjoismaista talvea varten. Ympäristöystävällisyytensä ja halvan hintansa vuoksi se on erittäin potentiaalinen valinta oikeastaan kaikkien nastarenkaiden seasta. Renkaat on valmistettu Virossa. Renkaiden tuotannossa käytetään vain ja ainoastaan laadukkaita materiaaleja, osia sekä renkaiden runkoja. Rengasta on saatavilla useassa eri koossa, joissa vain laatu on sama, erinomainen.

Menestynyt testeissä

Nordic 3 on pärjännyt loistavasti muun muuassa Suomen liikenteen turvallisuusvirasto Trafin järjestämässä rengastestissä sekä maailman johtavimpiin rengastestaajien keskuuteen kuuluvan Test Worldin vuoden 2013 rengastesteissä. Master oli kirkkaasti paras pinnoitettujen renkaiden keskuudessa ja uusien renkaiden keskuudessa kahdeskymmenesviides. Kyseisessä testissä oli mukana jopa 128 eri talvirengasta, josta voi päätellä ettei Nordic 3 todellakaan ole huono valinta talvirenkaaksi, vaan varteenotettava vaihtoehto ympäristö- ja hintatietoiselle kuluttajalle.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa