Linglong

Linglong GREENMAX Renkaat

Alkaen67,10 €per rengas
Löydä

GREENMAX

täältä!

Linglong Greenmax – edullinen laaturengas Aasiasta

Linglong Greenmax on lähes tulkoon täydellinen valinta hinta- ja laatusuhteeltaan. Sen ominaisuuksiin kuuluu käytännöllisyys, ympäristöystävällisyys sekä näyttävä muotoilu. Linglong Greenmax kesärenkaiden kulutuspinnan kuvointi antaa ajajalleen huolettomia ajokilometrejä. Renkaan optimoitu kumiseos takaa renkaalle pitkän elinkaaren. Saat sen edullisesti osoitteesta Tirendo.fi

Linglongin menestystarina tuntuu jatkuvan ja sana sen laadukkaista renkaista leviää ympäri maailmaa ja aivan syystäkin. Linglong aiheutti paljon puhutun kohun Tekniikan Maailman Rengastesteissä vuonna 2011 lyömällä luun kurkkuun tunnetuille rengasbrändeille kuten Michelin ja Sava. Linglongin renkaat saivat arvosteluissa parempia pisteitä kuin tunnetuimpien rengasvalmistajien mallit. Linglong ei ole enää se halpa kiinalainen vaan edullinen aasialainen laaturengas, joka pystyy haastamaan alan johtajat. Linglongin valttikortti on laadukkaiden renkaiden valmistus todella kilpailukykyiseen hintaan. Useat Linglong renkaiden käyttäjät ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä niiden hinta- ja laatusuhteeseen.

Linglong Greenmax – tyylikästä muotoilua

Renkaan tyylikäs ja aggressiivinen epäsymmetrinen muotoilu tarjoaa parhaimman pidon tienpinnan ja renkaan välille, jonka ansiosta jarrutusmatka lyhenee huomattavasti märällä ja kuivalla pinnalla ajaessa. Renkaan tienpintaa koskevat olkalohkot kasvattavat renkaan hallittavuutta. Ulkoreunalla oleva vannesuoja pitää huolen, että vanteet eivät vahingoitu helposti.

Renkaan erinomainen ajettavuus märällä sekä pito kuivalla tienpinnalla saivat testissä kehuja. Muut renkaan ominaisuudet, kuten vierintävastus, rengasmelu, mukavuus ajettaessa sekä sivuttaispito saivat myös pisteitä hyvästä suorituksesta. Renkaan ajettavuuden helppous sai myös kehuja testissä sillä se ei ole tavanomaista tämän hintaluokan renkaalle.

Ei enää se halpa kiinalainen

Linglong jatkaa maineensa niittämistä ja onkin tulossa suosituksi rengasvalmistajaksi suomalaisten autoilijoiden keskuudessa. Linglong on yksi ensimmäisistä ellei ensimmäinen kiinalainen rengasvalmistaja, joka on todella pystynyt tarjoamaan vastinetta tuotteillaan suomalaisten kuluttajien rahoille laadusta tinkimättä. Sen taival halpana kiinalaisena rengasvalmistajana on pikkuhiljaa muuttumassa positiiviseen suuntaan jonka seurauksena useammat suomalaiset sekä muut vaativissa sääoloissa autoilevat ihmiset valitsevat Linglongin valmistamat renkaat autolleen.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Ilmainen toimitus
Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
Suoraan ovellesi
Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK