Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Landsail LS588 Renkaat

Löydä

LS588

täältä!

Landsail LS588 – urheilullisuutta

Landsail LS588 rengas tarjoaa kuskilleen täydellisen sekoituksen mukavuutta sekä suorituskykyä koko kesäksi. Nyt saat kaiken sen, mitä olet etsinyt ja enemmän tämän mukavan, urheilullisen sekä polttoainetehokkaan renkaan avulla. Landsail LS588 rengas on todella hiljainen sekä pehmeä ajaa. Siinä on loistava pintakuvio, jonka vuoksi vesiliirtoon joutumisen riski on pieni. Renkaan käsiteltävyys kuivilla sekä märillä tienpinnoilla on ensiluokkaista. Saat tämän laaturenkaan osoitteesta Tirendo.se

Landsail LS588 – kaikinpuolin hyödyllinen valinta

Ainutlaatuisen optimoidun rengaskuvionsa ansiosta Landsail LS588 on todella hiljainen ajossa. Sen optimoitu kuvionleveys sekä pintakuvio tekee tien äänistä hiljaisemmat, jopa suurissakin nopeuksissa.

LS588 on myös pehmeästi käsiteltävissä. Renkaan pitkittäis- ja poikittaissuuntaiset urat tekevät käsiteltävyydestä paremman, jonka ansiosta auto pysyy paremmin hanskassa tehden autoilusta sinulle sekä muille liikenteessä oleville turvallisempaa.

Ajettavuus kuivilla tienpinnoilla on nyt entistä parempi. Renkaan suurempi kontaktiala tekee renkaasta entistä paremman parantamalla sen pitoa, vakautta sekä hallittavuutta. Nyt voit painaa kaasua ja kääntää rattia rohkeammin kurveissa ilman pelkoa tieltä suistumiselta.

LS588 renkaan kumiseos on todella kehittynyt. Landsailin käyttämä kumiseos tekee renkaan vierintävastuksesta todella pienen parantaen ajoneuvon polttoainetehokkuutta huomattavasti.

LS588 renkaan suunnitteluvaiheessa käytettiin apuna tietokoneita maksimaalisen suorituskyvyn sekä näyttävän ulkonäön saavuttamiseksi. Renkaassa käytetyn Landsailin Computer-Aided-Design eli CAD tekniikan avulla rengas ei ainoastaan suoriudu haasteista kirkkaasti vaan näyttää samalla hyvältä!

Menestyi myös testeissä

LS588 suoritui Tekniikan maailman järjestämässä vuoden 2015 kesärengastesteissä kohtuullisen hyvin sijoittumalla kahdeksanneksi. Rengas sai erityistä kiitosta sen jarrutuspidosta varsinkin märällä tienpinnalla.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa