Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605

Ominaisuudet


Näytä kaikki renkaat valitussa koossa
Sivu 1 alkaen 58
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


Kormoran Auto Renkaat

Kormoran renkaat – edulliset renkaat Puolasta!

Kormoran on pitkään Suomen rengasmarkkinoilla ollut puolalainen rengasvalmistaja. Kormoran on saanut nimensä merimetson ”cormorant” mukaan. Nimi juontaa juurensa Kormoranin tehtaan alueella asuvasta runsaasta merimetsojen kannasta. Vuonna 1995 Michelin osti osuuden Kormoranista, jolloin Kormoran kasvoi varteenotettavaksi valmistajaksi Euroopan laaturengasmarkkinoilla. 90-luvun lopulla yhtiö alkoi valmistaa renkaita rekka-autoille sekä muille raskaille ajoneuvoille. Vuonna 2002 Kormoran alkoi valmistaa renkaita myös maatalouskäyttöön.

Kormoranin kilpailustrategia painottuu renkaiden edulliseen hintaan. Renkaiden suunnittelussa ja valmistuksessa on käytetty Michelinin tietotaitoa, jonka ansioita renkaiden laatu ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tänä päivänä Kormoranin myynti ylittää miljoonan renkaan kappalemyynnin vuosittain koko Euroopan alueella, mikä tekee Kormoranista rengasmarkkinoilla paikkansa vakinaistaneen rengasvalmistajan.

Kormoran renkaat – poikkeuksellista pitoa

Kormoranin renkaiden ostajat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä asiakkaita sillä Kormoran renkaat valmistetaan pääosin vientiä varten. Tästä syystä voit olla varma, että Kormoranin kesärenkaat sekä talvirenkaat noudattavat jokaista Euroopan sekä kansainvälisiä vaatimuksia. Kormoran renkaat saat osoitteesta Tirendo.fi

Kormoran on loistava rengasvaihtoehto monesta syystä. Suurin syy miksi asiakkaat valitsevat Kormoranin on sen panostus renkaidensa turvallisuuteen. Voitkin ostotilanteessa olla varma siitä, että ajokokemuksesi ei ole ainoastaan miellyttävä, mutta myös turvallinen.

Kormoran – hiljaisempi ajonautinto

Renkaiden suunnittelu- ja kehitysvaiheessa renkaan kuviointi pyrittiin toteuttamaan siten, että se vähentäisi huomattavasti vesiliirtoa. Myös mukavuus on huomioitu renkaan suunnittelussa; mitä enemmän ajat renkailla, sitä hiljaisemmiksi ne tulevat. Rengasmelun on havaittu aiheuttavan väsymystä ajaessa, joka kasvattaa riskiä nukahtaa rattiin, Kormoran on pyrkinyt minimoimaan rengasmelun, jolla rattiin nukahtamistapaukset minimoidaan myös. Kormoran panostaa tämän lisäksi ympäristöystävällisyyteen; se käyttää renkaidensa valmistuksessa uusiutuvia luonnonvaroja, jotka eivät ainoastaan tee renkaista ympäristöystävälliset, mutta myös kustannustehokkaat.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK