Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


Näytä kaikki renkaat valitussa koossa
44,60 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
46,50 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
50,70 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
Sivu 1 alkaen 35
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Semperit Auto Kesärenkaat Renkaat

Semperit Kesärenkaat

Semperit kesärenkaat edustavat korkeaa laatua, suorituskykyä sekä turvallisuutta. Semperit on itävaltalainen laadukkaiden renkaiden ja muiden kumituotteiden valmistaja. Yritys perustettiin Wienissä jo vuonna 1824, ja pitkän historiansa aikana se on ehtinyt tuottaa useita erilaisia tuotteita. Korkea laatu on aina ollut yritykselle erittäin tärkeää. Auton renkaiden tulee toimia optimaalisesti kaikissa vaihtelevissa olosuhteissa. Semperit nimi tulee latinasta, ”semper it” tarkoittaa ”se toimii aina”. Renkaiden nimi kertoo paljon, ja Semperit panostaa toiminnassaan siihen, että sen valmistamat renkaat olisivat nimensä veroisia. Nykyään Semperit kuuluu osana saksalaisen Continentalin rengasimperiumiin. Yhteistyö Continentalin kanssa alkoi jo vuonna 1985, ja tämä on mahdollistanut Semperitin entistä tehokkaamman tuotekehityksen, sillä nyt sillä on apunaan yksi Euroopan johtavia rengasvalmistajia. Eurooppalainen laatutyö takaa sen, että Semperitin renkaat toimivat hyvin kaikissa kesän vaihtelevissa olosuhteissa.

Semperit kesärenkaat kaikkiin autoihin

Kleber kesärenkaat on varustettu edistyksellisillä kulumisen ilmaisimilla. Kaikista renkaista löytyy kahta eri tyyppistä kulumisen ilmaisinta. Ne sijaitsevat kolmessa kohdassa rengasta, tasaisesti renkaan joka puolilla. Selkeät merkinnät tekevät kulumisen seurannasta helppoa. Semperit Performance Indicator kertoo renkaan kulutuspinnan syvyyden. Mitä kuluneempi rengas on, sitä suurempi riski vesiliirtoon joutumiselle on. Kun renkaan urat madaltuvat, ei renkaan ja tien välissä oleva vesi ehdi enää siirtyä sivuun, vaan vesipatja saattaa muodostua renkaan alle. Siksi kulutuspinnan syvyyden seuraaminen on erittäin tärkeää. Semperitin kulumisen ilmaisin auttaa seuraamaan renkaiden kulumista. Renkaassa olevat WET+ -teksti muuttuu muotoon WET- silloin, kun renkaassa on 3 mm kulutuspintaa jäljellä. Samaan tapaan DRY+ muuttuu muotoon DRY-, kun kulutuspinnan syvyys on lähellä lain vaatimaa minimirajaa 1,6 mm. Tässä vaiheessa renkaat on vaihdettava kiireellisesti uusiin. Toinen tapa, jolla Semperit renkaiden kulumista voi seurata on Semperit Alignment Indicator. Jos renkaiden suuntaus ei ole kohdallaan, johtaa se renkaiden epätasaiseen kulumiseen ja pienentää renkaiden elinikää merkittävästi. Kun renkaat on oikein suunnattu, voidaan renkaille taata tasainen kuluminen sekä pitkä käyttöikä. Suuntauksen ilmaisin tarkistaa renkaan kulumisen renkaan molemmilta reunoilta. Jos renkaan toinen reuna kuluu enemmän kuin toinen, on silloin renkaiden suuntaus tarkistettava, jotta renkaat eivät kulu ennen aikojaan.

Laadukkaat Semperit kesärenkaat nyt edullisesti netistä

Kleber kesärenkaat löydät useisiin eri autoihin monissa eri ko’oissa. Semperit valmistaa renkaita pienistä kaupunkiautoista normaalikokoisiin perheautoihin sekä myös suurempiin ja painavampiin katumaastureihin. Tirendo.fi verkkokaupan valikoimasta löydät laadukkaat renkaat kaikkiin markkinoilta löytyviin autoihin. Kun valitset autoosi Semperit renkaat, valitset autoosi laadukkaat, kestävät ja turvalliset eurooppalaiset renkaat. Niiden avulla pystytään saavuttamaan parhaat mahdolliset ajo-ominaisuudet kaikissa keliolosuhteissa. Niiden pito on optimoitu kuivalla ja märällä tiellä niin kiihdytyksissä, kaarteissa kuin myös jarrutuksissa. Kun tilaat uudet renkaat autoosi jo tänään, pääset nauttimaan huolettomista ja turvallisista kilometreistä pian. Tarjoamme kaikille rengastilauksille aina ilmaisen toimituksen!


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK