Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Hankook Kinergy Eco K425 Renkaat

Löydä

Kinergy Eco K425

täältä!

Hankook Kinergy Eco K425 – vallankumouksellista teknologiaa

Hankook Kinergy Eco K425 rengas tarjoaa ympäristöystävällisiä ominaisuuksia sekä suorituskykyä. Uuden vallankumouksellisen nanopiidioksidipartikkeli -teknologiansa avulla uusi Hankook Kinergy Eco K425 rengas antaa erinomaisen polttoainetehokkuuden sekä suorituskyvyn märällä jarruttaessa. Saat tämän renkaan osoitteesta Tirendo.fi

Hankook Kinergy Eco K425 – kaikki on optimoitua

Renkaan pintakuvio tekee ajokokemuksesta paremman. Sen optimoitu kuvio tekee äänenmuodostumisesta aiempaa vähäisempää ja se reagoi paremmin ohjaukseen. Optimoitu lohkojen jäykkyys helpottaa ajettavuutta kuivalla alustalla. Renkaan kolme leveää uraa auttavat vettä poistumaan renkaan alta tehokkaammin parantaen märällä alustalla ajoa sekä vähentäen vesiliirron riskiä, jolloin ajamisesta tulee turvallisempaa niin sinulle kuin muille liikenteessä oleville.

Renkaan poikittaissuuntaiset olan urat on suunniteltu parantamaan ohjattavuutta kuivissa oloissa. Ne myös parantavat renkaan suorituskykyä sateessa sekä märillä tienpinnoilla. Renkaassa on käytetty sahalaitahammas tekniikkaa, joka parantaa ohjattavuutta kuivalla uhraamatta kuitenkaan renkaan märkäominaisuuksia.

Vanhaan tai uuteen autoon

Renkaat ovat saaneet vierintävastuksestaa merkinnän B, joka tarkoittaa erinomaista polttoainetehokkuutta. Renkaan märkäpito merkintä on myös luokkaa B. Nykyaikaisten autojen ollessa erinomaisesti äänieristettyjä on tämä rengas oiva valinta niille autoilijoille, jotka omistavat hieman uudemman ajoneuvon. Rengas on silti täydellinen valinta hieman vanhempienkin autojen omistajille sillä sen vähäinen rengasmelu ei vie keskittymistä muualle.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa