Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Goodyear Ultra Grip Ice Arctic Renkaat

Löydä

Ultra Grip Ice Arctic

täältä!

Goodyear UltraGrip Ice Arctic – pitoa talvikeleille

 • Ylivoimainen pito sekä käsiteltävyys jäällä
 • Entistä lyhyemmät jarrutusmatkat jäällä
 • Entistä parempi käsiteltävyys lumella ajaessa
 • Loistava suorituskyky jopa märällä ajettaessa

Goodyear UltraGrip Ice Arctic renkaan innovatiivinen nastojen muotoilu antaa renkaalle lisäjäykkyyttä, jonka avulla jarrutusteho saadaan maksimoitua jäällä ajaessa. Tämän avulla jäisellä tiellä tapahtuvat jarrutukset jäävät nyt entistäkin lyhyemmiksi. Saat nämäkin renkaat osoitteesta Tirendo.fi

Goodyear UltraGrip Ice Arctic – ylivoimaista pitoa jäällä

Goodyear UltraGrip Ice Arctic on myös ylivoimainen pidoltaan ja käsiteltävyydeltään kun ajat jäällä. Nyt voit hyödyntää mahdollisuuden entistä parempaan käsiteltävyyteen Goodyearin MultiControl Ice Technologyn avulla. Goodyear MultiControl Ice teknologia on uusi ennennäkemätön nastatekniikka, jonka avulla nastan ja tien kosketuspinta-alaa saadaan laajennettua, jonka avulla pidosta tulee tehokkaampaa ja käsiteltävyydestä helpompaa jäällä ajaessa.

Nyt myös lumella ajaminen on helpompaa. Goodyear UltraGrip Ice Arctic renkaat auttavat sinua kokemaan entistäkin paremman käsiteltävyyden jokaisessa lumisessa olosuhteessa. Renkaiden ainutlaatuiset V-malliset urat sekä lamellit tekevät pidosta paremman lumisilla tienpinnoilla. Kun ajat renkailla lumessa renkaiden kylkilohkot pureutuvat lumeen renkaan kyljestä.

Suorituskykyä myös märällä

UltraGrip Ice Arctic renkaat antavat myös erinomaisen suorituskyvyn märillä sekä sulilla tienpinnoilla. Renkaiden hydrodynaamiset kuvioiden urat auttavat veden ohjaamista nopeasti pois renkaan alta, jonka avulla riski vesiliirtoon ajautumisesta pienenee. Renkaiden silikaseos myös tekee renkaiden pidosta paremman, kun ajat niillä märillä teillä ja jarrutat.

UltraGrip Ice Arctic renkaat ovat menestyneet loistavasti muun muuassa Tuulilasin, Tekniikan maailman, AutoBildSuomen rengastesteissä päästen kirkkaasti viiden parhaan joukkoon testien lopputuloksissa.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa