Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Goodyear EfficientGrip Performance Renkaat

Löydä

EfficientGrip Performance

täältä!

Goodyear EfficientGrip Performance – entistä parempia ominaisuuksia

 • Ensiluokkainen märkäpito
 • Lyhyemmät jarrutusmatkat ajoturvallisuutesi parantamiseksi
 • Paremmat jarrutusominaisuudet märillä tienpinnoilla sekä aiempaa vähäisempi vierintävastus
 • Aiempaa matalampi polttoaineen kulutus taloudellista ajoa varten

Goodyear EfficientGrip Performance on kesärengas kaikille niille autoilijoille, jotka vaativat renkaaltaan parasta pitoa sekä ennennäkemättömän lyhyitä jarrutusmatkoja märillä tienpinnoilla. Tämän renkaan saat helposti osoitteesta Tirendo.se

Miksi juuri Goodyear EfficientGrip Performance?

Goodyear EfficientGrip Performance renkaan märkäpito on parasta laatua, se sai A1 luokituksen pidosta märällä asfaltilla, se on paras mahdollinen Euroopan unionin mukainen luokitus kesärenkaan märkäpidolle. Renkaan vierintävastus on myös todella vähäinen. Renkaan WearControl -teknologia mahdollistaa erinomaisen märkäpidon, säilyttäen myös pienen vierintävastuksen koko renkaan elinkaaren ajan.

Käyttämällä uusia materiaaleja renkaan rakennusvaiheessa sen painosta saatiin vähennettyä noin kymmenen prosenttia. Renkaan normaalia vähäisempi materiaalimäärä tarkoittaa pienempää lämmöneritystä sekä matalampaa vierintävastusta. CoolCushion, ennennäkemätön renkaan valmistuksessa käytetty ainesosa vahvistaa rengasta korvaamalla nokimustan. Tämä uusi ainesosa pienentää renkaan painoa, tuottaa vähemmän lämpöä sekä vähentää renkaan vierintävastusta. Matala vierintävastus tekee ajokokemuksesta mukavamman hiljentäen mm. rengasmelua.

Renkaan pohjaseoksessa käytetty FuelSaving -teknologia pienentää renkaan energiahäviötä merkittävästi. Vierintävastusta on saatu kevennettyä 18 prosenttia, joka tarkoittaa entistä parempaa polttoainetehokkuutta sekä taloudellisempaa ajoa.

Renkaan ActiveBreaking -teknologia antaa renkaalle enemmän pitoa tienpintaan, jonka johdosta jarrutusmatkat lyhenevät huomattavasti – jopa kahdella metrillä.

Renkaassa käytetty optimaalinen vahvistemateriaali mahdollisti paremman kumiseoksen tasapainon luoden pienen vierintävastuksen säilyttäen samanaikaisesti parhaan ominaisuutensa; suorityskyky kuivalla sekä märällä tienpinnalla.

Tämä rengas on tällä hetkellä maailman ainoa autonrengas, joka on saanut arvostetun Joutsenmerkki -ympäristömerkin. Kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi se on ympäristöystävällinen rengasvalinta.

Testimenestys

Goodyear EfficientGrip Performance on menestynyt loistavasti rengastesteissä, sitä voisi kutsua sen vuoksi jopa testimenestykseksi. Se on viiden parhaan joukossa muun muuassa Tuulilasin, ADAC:in, Tekniikan maailman, Aftonbladetin, Teknikens Världin, ViBilägaren rengastesteissä. Se on saanut erinomaiset pisteet myös Auto Bildiltä sekä Auto Expressiltä.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa