Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605

Ominaisuudet


Näytä kaikki renkaat valitussa koossa
Sivu 1 alkaen 59
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


Goodride Auto Renkaat

Goodride renkaat – laatua halvalla

Goodride on kanadalainen vuonna 1958 perustettu rengasvalmistaja, jonka renkaita myydään ympäri maailmaa. Goodriden perustana on vilpittömyys, rehellisyys sekä huippuluokan asiakaspalvelu. Goodriden rengasvalikoima on kattava; se tekee auton renkaat henkilöautoille, urheiluautoille, kuorma-autoille, traktoreille, polkupyörille, moottoripyörille, kaivureille ja renkaat jopa kottikärryille.

Pääsääntöisesti Goodride keskittyy työajoneuvojen, maatalousajoneuvojen, raskaan teollisuuden ajoneuvojen sekä henkilöautojen renkaiden valmistukseen. Se valmistaa renkaita myös kilpakäyttöön. Goodride renkaat saat osoitteesta Tirendo.fi

Goodride renkaat – mukana driftingin huipulla

Gonzo Drift nimellä tunnettu driftaaja Chris Gonzales, joka ajaa Kanadan ja Yhdysvaltojen drift kilpailuissa on Goodriden renkaiden vannoutunut käyttäjä. Hän on käyttänyt Goodriden renkaita jo kaksi vuotta kilpailuissa ja on ollut niihin erityisen tyytyväinen. Goodride renkaat ovat täydellisiä driftaukseen jo pelkällä suorituskyvyllään, mutta soveltuvat kisakäyttöön, jossa renkaiden vaihto on jokapäiväistä jo pelkän hintansakin perusteella. Goodriden renkaat toimivat loistavasti kovaa ajaessa ja ne kestävät kulutusta huomattavan pitkään.

Chris Gonzalesin mukaan Goodride päihittää jopa BFG, Toyo sekä Nitto valmistajien renkaat. Hän on erityisen mielissään Goodriden SV308 -renkaasta ja suositteleekin sitä ammattilaisille kuin myös harrastelija kuskeille.

Tunnustusta merkittäviltä tahoilta

Goodride on palkittu useaan otteeseen; Yhdysvaltain Department of Transportation sekä Euroopan talouskomissio ovat antaneet tunnustusta Goodriden tehtaille niiden ympäristöystävällisyydestä.

Goodride ottaa oman väkensä ja yhteisönsä vakavasti, se muun muuassa luo henkilökohtaisia sitoumuksia jälleenmyyjilleen, yhteistyötä tekevien tahojen kanssa sekä asiakkailleen ylittääkseen rengasteollisuuden standardit. Goodriden perusajatuksena on aktiivinen ja henkilökohtainen tuki, jolla tuetaan ja kehitetään Goodriden ja sen kumppaneiden välisiä suhteita. Goodride tukee NMKY:n nuorten, perheiden ja yhteisöjen tukityötä. Goodride myös tukee The Citizens Foundation of Canadaa, joka on kolmannen maailman lapsien koulutusta edistävä organisaatio. Goodride myös sponsoroi Kal Tiren baseball joukkuetta.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK