Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Dunlop Ice Touch Renkaat

Löydä

Ice Touch

täältä!

Dunlop Ice Touch – luotettavaa suorituskykyä

 • Ensiluokkainen pito ja kiihtyvyys jään päällä
 • Luotettava jarruttaessa ja käsiteltäessä
 • Loistava suoriutumaan märillä tienpinnoilla
 • Aikaisempaa vähäisempi polttoaineenkulutus

Nyt saat luotettavan renkaan talveksi, kun valitset Dunlop Ice Touch renkaan. Sen loistava suorituskyky pohjoismaisen talvisissa oloissa on vertaansa vailla. Saat hyvän suorituskyvyn märällä, luotettavaa jarruttelua sekä käsittelyä, erinomaista pitoa sekä kiihtyvyyttä niin lumella kuin jäällä sekä entistä pienemmän polttoaineenkulutuksen samassa paketissa osoitteesta Tirendo.fi

Dunlop Ice Touch – suorituskykyä kaikissa talven olosuhteissa

Dunlop Ice Touch renkaan suorituskyky märillä tienpinnoilla on jotain vertaansa vailla. Renkaan syvät urat pitävät huolen siitä, että vesi sekä loska poistuu renkaan pintakuvioista pikimmiten, mikä tekee riskistä joutua vesiliirtoon todella pienen.

Dunlop Ice Touch rengas tekee ajamisesta talvella paljon turvallisempaa sekä ajoneuvostasi helpomman hallittavan. Dunlopin nelikulmaisten nastojen avulla jarrutustehosta tulee huomattavasti parempi. Nastan leveä takasärmä on suunniteltu varta vasten jäällä ja lumen päällä tapahtuvien jarrutusten varalle. Nastojen sivussa olevat särmät taas pitävät huolen siitä että talvella kaarteisiin ajaessa luisuminen ei tule kuuloonkaan. Renkaan kulutuspinnan osat myös kytkeytyvät toisiinsa tehokkaasti mikä tekee renkaasta jäykemmän ja paremman ajettavan talvella.

Ensiluokkainen pito ja kiihtyvyys jäällä sekä lumella tekee liikkeelle lähdöistä ja ohituksista entistä helpompaa. Dunlopin kehittämissä nelikulmanastoissa on nyt terävä tulosärmä, mikä antaa todella hyvän pidon jäisellä tiellä kiihdyttäessä. Talvea varten suunniteltu kumiseos pysyy sopivan pehmeänä jopa todella kylmissä olosuhteissa. Renkaan monisärmäinen kuvio antaa lisää pitoa.

Vähäisempi polttoaineenkulutus

Ice Touchin entistä kevyempi rakenne vähentää polttoaineenkulutusta aikaisempaa enemmän.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa