Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


  • Valitettavasti valikoimastamme ei löytynyt hakuasi vastaavia renkaita. Muokkaamalla hakuehtoja tai käyttämällä linkkejä, voit muokata hakuasi.
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

Dayton Auto Renkaat

Laadukkaat Dayton renkaat

Kun tilaat autoosi kestävät ja pitävät Dayton renkaat et tule taatusti pettymään. Kyseessä on laadukas rengasmerkki, jonka omistaa tunnetun Bridgestonen tytäryhtiö Etelä-Afrikasta. Bridgestone onkin monelle autoilijalle tuttu merkki, ja se kuuluu kiistatta maailman isoimpien rengasvalmistajien joukkoon. Sen valikoimaan kuuluu renkaita kaikkiin autoihin. Dayton sen sijaan valmistaa renkaita ainoastaan henkilöautojen käyttöön. Kun valitset autoosi kyseisen tuotemerkin renkaat, hyödyt paljon. Renkaat on suunnattu erityisesti hieman halvempaan päähän renkaiden skaalaa. Samalla renkaat kuitenkin tarjoavat erehtymätöntä laatua autoilijoille. Daytonin valmistamissa renkaissa on useita urheilullisia ominaisuuksia, ja niillä saatkin erinomaisen pidon tiehen. Samalla vesiliirron riski on minimoitu ja ajamisen vakaus on maksimoitu. Näiden ominaisuuksien lisäksi renkaan kestävyys on ilmiömäinen.

Historiaa yrityksestä

Vaikka Dayton renkaat onkin nykyisin osa rengasjätti Bridgestonea, eivät asiat ole aina olleet näin. Yritys toimi aluksi omillaan, kunnes vuonna 1962 Firestone osti sen. Bridgestone taas osti Firestonen vuonna 1988, ja näin yhtiöt päätyivät samaan konserniin. Tirendo.fi tarjoaa laadukkaat ja kestävät renkaat kaikkiin autoihin tunnetuilta merkeiltä.


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK