Continental

Continental ContiSportContact 3 Renkaat

Alkaen150,47 €per rengas
Löydä

ContiSportContact 3

täältä!

Continental ContiSportContact 3: urheilullista suorituskykyä tilanteessa kuin tilanteessa

Erinomaiset jarrutusominaisuudet omaava Continental ContiSportContact 3 tarjoaa erinomaista suorituskykyä luksusautojen omistajille. Erityisesti tehokkaampiin autoihin suunnitellut Contintentalin sporttirenkaat toimivat luotettavasti myös korkeammissa nopeuksissa. Renkaiden kuviointi on suunniteltu kestämään kovan vauhdin tuomat voimat tarjoten turvallista ajoa. Renkaat pitävät hyvin tiukoissakin kaarteissa pitäen auton ja kuljettajan tukevasti kiinni tienpinnassa.

Continental ContiSportContact 3 -renkaiden pintakuviointi takaa erinomaisen jarrutuskyvyn ja millintarkat ohjausliikkeet. Kuviointi ottaa tehokkaasti vastaan suuriakin voimia ja mahdollistaa salamannopeat pysähdykset kriittisissä tilanteissa. Renkaiden urat on muotoiltu ehkäisemään tehokkaasti inhottavaa vesiliirtoa, jotta voit ajaa rauhassa. Vesivallien päällä ajamista suosittelemme silti välttämään, sillä mikään rengas ei voi täysin estää vesiliirtoa.

Continental ContiSportContact 3 -renkaiden ominaisuudet varmistavat, että renkaat toimivat hyvin sekä radalla että tavallisilla teillä. Tehokkaiden autojen omistajat osaavat arvostaa erinomaista ohjattavuutta ja pitoa. Turvallisuusominaisuudet, kuten vesiliirron ehkäisy, auttavat myös maanteillä ajavaa kuljettajaa. Ajotuntuma ja ohjaus on renkaissa erinomaista asymmetrisen kuvioinnin ansiosta. Renkaat ovat siis ovia valinta kuljettajille, jotka hakevat urheiluautoonsa viimeistelevää silausta, tai muuten vaan haluavat urheilullisemmat renkaat autoonsa.

Tirendo.fi tarjoaa nämäkin Continentalin huippurenkaat edulliseen hintaan. Valtavan valikoimamme ansiosta voit vertailla eri renkaita keskenään, jotta teet varmasti oikean valinnan itsellesi. Toivotamme kaikille asiakkaillemme turvallisia ajokilometrejä uusien renkaiden kanssa!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.