Continental

Continental Conti Viking Contact 6 Renkaat

Löydä

Conti Viking Contact 6

täältä!

Continental ContiVikingContact 6 – luotettavaa pitoa kitkarenkaiden muodossa

Kitkarenkaat ovat perinteisesti olleet nastarenkaita turvattomampi vaihtoehto talvikeleihin. Niiden pito ei yleenä yllä nastarenkaiden tasolle, ja niiden käyttäjät ovat perinteisesti arvostaneet ajomukavuutta ajoturvallisuuden yli. Continental ContiVikingContact 6 -renkaiden kohdalla valintaa ajomukavuuden ja ajoturvallisuuden välillä ei enää tarvitse tehdä. Renkaat tarjoavat lyhyen jarrutusmatkan ja sivuttaispidon, joka on niin hyvä, että monet nastarenkaatkin kalpenevat sen rinnalla. Kyseessä on siis todellinen huippuluokan rengas, jonka talviajo-ominaisuudet hakevat vertaistaan.

Pito ja suorituskyky

Renkaiden ainutlaatuisen muotoilun ja teknologian ansiosta pito lumella, jäällä sekä märällä on saatu erinomaiseksi uhraamatta kuitenkaan ajettavuutta. Renkaan sisemmän kulutuspinnan uriin on sijoitettu lumiketjuja sekä monisivuisia saippauksia, joiden ansiosta pito lumella on erinomaista. Agressiivinen muotoilu ja suuri määrä kuviopaloja auttavat renkaita pysymään tienpinnalla niin märällä kuin jäiselläkin tienpinnalla. Renkaiden muotoilu poistaa tehokkaasti vettä jääkerroksen ja renkaan väliltä, jotta rengas saavuttaa maksimaalisen pidon äärimmäisen vaikeissakin olosuhteissa. Ollen kitkarengas Continentalin kitkarenkaat toimivat myös kuivalla kelillä erinomaisesti tarjoten erinomaista pitoa ja hyvää käsiteltävyyttä.

Ajomukavuus

Kitkarenkaat ovat perinteisesti olleet nastarenkaita mukavampi ratkaisu talvikeleihin. Continental ei ole turvallisuusominaisuuksistaan huolimatta uhrannut myöskään renkaiden ajettavuuteen liittyviä ominaisuuksia kuten ajomukavuutta. Hiljaiset ja sulavasti kulkevat renkaat takaavat pehmeää ja suorituskykyistä ajettavuutta kelissä kuin kelissä. Ajo Continental ContiVikingContact 6 -kitkarenkailla on vakaata ja luotettavaa. Mielenrauhaa tuo renkaiden vakaa ja luotettava käyttäytyminen myös pienissä luisuissa.

Continental

Continental on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Saksalaisyritys on valmistanut turvallisia ja hyvällä ajomukavuudella varustettuja renkaita jo vuodesta 1871. Se pyrkii kokoajan kehittymään ja satsaa tuotekehitykseen luoden uusia teknologioita, joilla se haluaa parantaa renkaitaan. Continental työllistää yli 230 000 työntekijää kirjoitushetkellä. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys tuntee jokaisen maailmankolkan ja tietää, että Suomessa myytävien kitkarenkaiden on tarjottava monipuolinen kattaus ominaisuuksia jokaiseen keliolosuhteeseen. Suomessa talvikelitkin vaihtuvat nopeasti, joten renkaiden on pystyttävä vastaamaan kaikkeen mitä luontoäiti niille heittää. Lumiset, jäiset ja märät tienpinnat eivät ole Saksassakaan yllätys, joten Continental osaa valmistaa pitäviä ja turvallisia kitkarenkaita suurella ammattitaidolla.

Continental ContiVikingContact 6 – Edullisesti Tirendosta

Tirendo on perustamisestaan asti halunnut olla mukana mullistamassa renkaiden myyntiä. Nettivallankumouksen myötä nettikaupat ovat kasvattaneet suosiotaan, ja renkaatkin ostetaan yhä etenevissä määrin netistä. Tirendon etuna perinteisiin kivijalkamyymälöihin ja muihin nettikauppoihin on valtava valikoima, edulliset hinnat ja ilmainen toimitus. Tirendon sivuilla renkaiden vertailu on tehty helpoksi, ja omaan autoon sopivat renkaat löytyvätkin muutaman rajauksen jälkeen. Continental ContiVikingContact 6 -renkaille tarjoamme ilmaisen toimituksen sekä 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, joten meillä pääset vertailemaan keskenään sekä kitka- että nastarenkaita löytääksesi juuri itsellesi ja sinun autoosi sopivimmat renkaat.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus!*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 500 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.