Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Bridgestone Noranza 001 Renkaat

Löydä

Noranza 001

täältä!

Bridgestone Noranza 001 – läpimurtoteknologiaa

 • Ainutlaatuista hallittavuutta ja pitoa
 • Erinomaista jarrutusvoimaa
 • Ensiluokkainen pito kiihdyttäessä

Bridgestone Noranza 001 renkaassa on nyt kiinteä keskiripa sekä olkapalojen tukiripa. Renkaan pehmeän kumiseoksen sekä jäykän keskirivan yhdistelmä antaa renkaalle loistavan ajovakauden, pidon sekä ohjaustuntuman talvisissa sääolosuhteissa. Se myös antaa lisää jarrutustehoa kuivilla sekä märillä alustoilla. Saat tämänkin laaturenkaan osoitteesta Tirendo.fi

Bridgestone Noranza 001 – Suomen talvea varten

Bridgestone Noranza 001 renkaan tiheän lamelloinnin, pitourien sekä korkean urasuhteen ansiosta sillä on loistavat talviominaisuudet. Sen olka-alueiden pitourat antavat lisää kaarrepitoa lumessa ajaessa. Korkea urasuhde antaa lisäpitoa sekä hallittavuutta lumisissa sekä märissä keleissä. Rengas saa aikaan pitosärmäefektin, jonka avulla kiihdytys- sekä jarrutuspito lisääntyy lumella ja jäällä.

Ainutlaatuisen nastojen muodon ja suorituskyvyn ansiosta jäällä ajaminen on aivan erilaista. Ainutlaatuinen nastamuotoilu sekä tiettyyn suuntaan asetetut nastat antavat maksimaalista jääpitoa.

Kulutusmittari

Nyt voit seurata myös nastojen kulumista ja kestämistä. Nastojen erityinen muotoilu antaa niille lujan kiinnityspysyvyyden sekä pitkän käyttöiän. Niiden innovatiivinen kulumismittari helpottaa ja tekee renkaan kulumisen seuraamisesta nopeampaa, nyt tiedät varmasti milloin on aika vaihtaa vanhat nastarenkaat uusiin, säästät rahaa sillä tämän ominaisuuden avulla voit käyttää renkaat aivan loppuun saakka.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa