Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Bridgestone Blizzak Spike 01 Renkaat

Löydä

Blizzak Spike 01

täältä!

Bridgestone Blizzak Spike 01 – uuden sukupolven nastarengas

 • Dynaamiset talviominaisuudet
 • Ennennäkemätöntä suorityskykyä lumella sekä jäällä
 • Ennennäkemätön nastarengas uutuus

Olosuhteiden muuttuessa vaativammaksi nousevat Bridgestonen edistyksellisten teknologioiden erinomainen turvallisuus, luotettavuus sekä suorituskyky esille. Bridgestone Blizzak Spike 01 nastarenkaat on suunniteltu vartavasten pohjoisiin kylmiin talviin jonka vuoksi niiden pito- ja hallittavuusominaisuudet eivät tuota ajajalleen pettymystä. Renkaassa käytetty erityinen kumiseos sietää hyvin alhaisia lämpötiloja, mikä tekee siitä oivan valinnan suomalaiselle talviautoilijalle.

Bridgestone Blizzak Spike 01 – mullistava talvirengas

Bridgestone Blizzak Spike 01 renkaissa yhdistyy kitka- sekä nastarenkaiden parhaimmat ominaisuudet. Renkaissa käytetty Bridgestonen ristikulma -nastamalli lisää reunaefektiä merkittävästi tehden pidosta jäällä sekä polanteella ajaessa erinomaisen. Bridgestonen uudet ristikulman malliset nastat pureutuvat jäähän aiempaa paremmin ja antavat renkaalle lähes täydellisen vakaan sivuttaispidon ja tekevät jarrutusmatkasta entistä lyhyemmän.

Alan arvostetuimmat suunnittelijat ovat suunnitelleet renkaalle uuden tehokkaan kulutuspintakuvion. Tämä kulutuspintakuvio antaa ylivoimaista pitoa kylmimmissä sääolosuhteissa sekä maksimaalisen kontaktin kulumispinnan ja jään välille, se myös lisää renkaan kulutuskestävyyttä huomattavasti.

Renkaissa on myös lakaisu-urat pitämässä nastojen ympärykset puhtaana lumesta, jäästä ja loskasta sekä risteävät uritukset, jotka pitävän huolen siitä, että lumen veden ja loskan poistuminen tapahtuu tehokkaasti. Renkaiden olkaurat antavat lisäpitoa syvässä hangessa ajaessa, jolloin suurempikaan lumimyräkkä ei aiheuta autoilijalle huolia.

Bridgestone muuttaa koko teollisuutta

Bridgestone on edelläkävijä nastarenkaiden ja niiden huippuominaisuuksien luomisessa. Koko nastateknologia on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin Bridgestonen ansiosta. Bridgestone Blizzak Spike 01 renkaat ovat 20 prosenttia paremmat jäällä kuin Noranza 2. Tämänkin laaturenkaan saat osoitteesta Tirendo.fi

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa