Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM-32 Renkaat

Alkaen171,49 €per rengas
Löydä

Blizzak LM-32

täältä!

Bridgestone Blizzak LM-32 – kitkarenkaat vaativalle kuskille

Bridgestone Blizzak LM-32 tarjoaa huippusuorituskykyä lumisissa olosuhteissa. Etenkin huippuautoihin suunnitellut renkaat tarjoavat luotettavaa pitoa haastavissakin talviolosuhteissa. Hyvällä pidolla varustetut renkaat pitävät käännöksissä ja tarjoavat hyvän ohjaustuntuman. Kitkarenkaat takaavat pehmeän ja hiljaisen kyydin.

Auto Bildin vuoden 2012 talvirengas-testissä Bridgestone Blizzak LM-32 sijoittui toiselle sijalle. Etenkin renkaiden tasapainoista ohjattavuutta ja lyhyitä jarrutusmatkoja kaikissa sääolosuhteissa kehuttiin. Lisäksi renkaiden kestävyys ja ajomukavuus saivat kehuja testiryhmältä.

Bridgestonen talvirenkaat ovat oiva valinta, jos etsit kitkarenkaita keskivertoa paremmalla pidolla. Kuskille, joka siirtyy kitkarenkaisiin ensimmäistä kertaa, Blizzak LM-32 -renkaat ovat oiva valinta; ne tarjoavat enemmän pitoa ja mielenrauhaa kuin keskivertokitkat, mutta ovat ajomukavuudeltaan huippuluokkaa. Renkaat sopivat myös kuskille, joka vaatii ajomukavuutta, kestävyyttä ja hyvää ajotuntumaa talvirenkailtansakin. Blizzak LM-32 -renkaat säilyttävät ajo-ominaisuutensa Suomenkin vaihtelevissa ajo-olosuhteissa. Ne sopivat tuomaan turvallista pitoa tehokkaampiinkin autoihin.

-kitkarenkaat pitävät kaikissa olosuhteissa:

  • Kuivalla
  • Märällä
  • Loskakelissä
  • Lumella
  • Jäisellä tiellä
Renkaat ovatkin siis sekä turvallinen, että miellyttävä valinta suomen talveen. Kitkarenkaiden pito ei tietenkään vastaa nastarenkaiden pitoa jäisellä pinnalla, mutta kitkarenkaat tarjoavat pehmeämmän ja mukavamman ajon. Bridgestonet ovat ehdottomasti kitkarenkaiden aatelia. Tirendo.fi:stä voit vertailla nasta- ja kitkarenkaitakin keskenään. Näin varmistat, että löydät aina parhaat renkaat juuri sinulle. Jos Bridgestone Blizzak LM32 -kitkarenkaat ovat valintasi, pääset varmasti nauttimaan pehmeästä, sulavasta sekä turvallisesta kyydistä.
  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.