Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605

Bridgestone Blizzak LM-25 Renkaat

Löydä

Blizzak LM-25

täältä!

Bridgestone Blizzak LM-25 – äärimmäistä ajomukavuutta Suomen talviin

Bridgestone Blizzak LM-25 -kitkarenkaat tarjoavat ajomukavuutta yhdistettynä hyvään pitoon erilaisissa olosuhteissa. Blizzak LM-25 -renkaat pysähtyvät nopeasti niin lumisella kuin jäiselläkin tiellä. Renkaiden hiljainen rengasmelu sekä luotettava ohjattavuus kelissä kuin kelissä tarjoavat erinomaista ajomukavuutta. Renkaiden luotettavat jarrutusominaisuudet lisäävät kuljettajan mielenrauhaa vaikeissakin olosuhteissa.

Kestävät Bridgestone Blizzak LM-25 -kitkarenkaat tarjoavat miellyttävän ajokokemuksen. Tarkka ohjattavuus yhdistettynä erinomaiseen pitoon vaikeissakin olosuhteissa tekevät renkaista erinomaisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat luotettavuutta myös talviajossa. Nastarenkaisiin verrattuna ajokokemus on monin tavoin parempi, mutta tietyissä tapauksissa pito ei luonnollisestikaan ole aivan yhtä hyvä. Bridgestonen renkaiden lisätyt puremakohdat ottavat tiukan otteen tiestä ja parantavat pitoa. Renkaiden muotoilun ansiosta myös kuivalla ajettaessa suorituskyky pysyy erinomaisena. Märällä kelillä renkaat poistavat puolestaan tehokkaasti vettä urista vähentäen vesiliirron riskiä. Renkaiden erityisen koostumuksen ansiosta pito pysyy märällä myös käännöksissä.

Bridgestone Blizzak LM-25 -kitkarenkaat sopivat erinomaisen hyvin vaihteleviin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Bridgestonen kitkarenkaat ovat hyvällä suorituskyvyllä varustetut turvalliset kitkarenkaat, jotka tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteisille nastarenkaille. Bridgestonen kitkarenkailla nautit hiljaisesta ajosta ja paremmasta ajomukavuudesta.

Tirendo.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia talvirenkaita – niin nasta- kuin kitkarenkaitakin. Bridgestone Blizzak LM-25 -renkaat ovat hyvä esimerkki nykyaikaisista turvallisista kitkarenkaista, mutta valinta kitka- ja nastarenkaiden välillä kannattaa tehdä omien tarpeidensa mukaan.

 • Vakaa ja mukava
 • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK