Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Apollo Alnac 4G Renkaat

Löydä

Alnac 4G

täältä!

Apollo Alnac 4G – kaikinpuolin hyvä

Apollo Alnac 4G on intialaisen Apollo nimisen rengasvalmistajan valmistama rengas, joka saapuu ensi kertaa Suomeen. Se on kehitetty yhteistyössä Vredesteinin kanssa, joka on johtanut menestykseen suomalaisissa rengastesteissä. Se ei ainoastaan menesty testeissä vaan todistaa ennakkoluulot vääriksi jo pelkällä laadullaan. Intiassa valmistettu Apollo ei missään nimessä tarkoita laadutonta rengasta. Saat tämän renkaan osoitteesta Tirendo.fi

Apollo Alnac 4G – ominaisuuksia Suomen kesään

Apollo Alnac 4G renkaan vesiliirtoa ehkäisevä muotoilu tekee autoilusta turvallisempaa sinulle ja muille liikenteessä kulkeville. Leveät kehäurat tekevät veden poistumisesta tehokasta ja näin antaa renkaalle erinomaisen pidon ja vakauden märissä olosuhteissa.

Renkaan leveä olan ulko-osa antaa pitoa kuivilla tienpinnoilla ajaessa. Tarkkaa kääntämistä edesauttaa jäykkyysoptimoidut keskirivat, joiden keskellä olevat urat antaa renkaalle oikeanlaisen joustavuuden, jonka ansiosta renkaalla on matala vierintävastus, todella tarkat kääntöliikkeet märillä sekä kuivilla alustoilla, sekä hyvä painonlevitys koko renkaan alalla.

Renkaan märkäpito on erittäin hyvä kiitos sen High Cilica kumiseoksen, jonka avulla vierintävastuksesta sekä märkäpidosta tuli entistä paremmat.

Menestystä rengastesteissä

Apollo Alnac 4G oli Tekniikan maailman vuoden 2014 rengastestissä luokkansa ainoa, joka ei saanut negatiivista palautetta suorituksestaan, rengas yllätti testaajat täysin tasaisen hyvillä ominaisuuksillaan.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa