/

Altenzo Auto Renkaat

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Altenzo-renkaat

Altenzo on tunnettu renkaistaan, jotka ovat edullisesta hinnastaan huolimatta laadukkaat ja mukavat. Altenzon kilpa-autotausta näkyy sen kaikissa tuotteissa, ja koko tuotevalikoima on rakennettu pitkälti urheilullisten renkaiden ympärille. Australialaisyrityksen valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia renkaita niin pienempiin kuin isompiinkin henkilöautoihin. Altenzo toimittaa renkaitaan ympäri maailman, ja sillä on kokemusta laadukkaiden renkaiden valmistamisesta jo useiden vuosien ajalta. Urheilulliset ja laadukkaat Altenzo-renkaat tarjoavat kuljettajalle poikkeuksellisen hyvän ajokokemuksen, joka on yhdistelmä sporttisuuden tuomaa suorituskykyä ja sulavaa ajotuntumaa.

Altenzo – yhtiö

Altenzo on yhtä isompaa PDW groupia, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1983. Altenzolla on vahvat australialaiset juuret, ja sen renkaat suunnitellaan tänäkin päivänä Australiassa asiakkaiden toivomusten mukaisiksi. Taustalla on paljon tietotaitoa ja osaamista, ja PDW group omaa yli 100 patenttia, jotka osaltaan auttavat Altenzoa saamaan etua muihin rengasvalmistajiin verrattuna. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien rengasinnovaatioiden luomiseen ja kehittämiseen. Sen innovatiiviset rengasratkaisut varmistavat, että se pysyy kehityksen kannoilla myös tulevaisuudessa. PDW group ei ole kaikkein suurin rengasyritys, eikä Altenzo nauti toistaiseksi suurta suosiota rengasmarkkinoilla, mutta PDW group työllistää jo nyt yli 1000 työntekijää ympäri maailman. PDW:llä on toimipisteitä Aasiassa sekä Australiassa.

Rengasvalikoima

Altenzon rengasvalikoima luottaa vahvasti sporttisuuden, laadukkuuden ja houkuttelevan hinnan yhdistelmään. Altenzon kotisivuakin koristaa kuvat kilparadoilta, ja kilpa-autotaustan voi nähdä läpi koko rengasvalikoiman. Valikoima kattaa renkaita pienimmistä sedaneista aina katumaastureihin. Koko rengasvalikoimaa yhdistää urheilullinen ajokokemus, ja tarjolla on renkaita, jotka soveltuvat paremmin matka-ajoon ja renkaita, jotka soveltuvat paremmin kaupunkiin. Renkaat täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset, ja jokainen Altenzo-rengas on suunniteltu toimimaan myös märällä kelillä. Tiukat käännökset ja nopeat jarrutukset eivät ole renkaille ongelma, sillä yhtiö on panostanut renkaissaan juuri näihin urheilullisen ajon kannalta kriittisiin asioihin.

Valmistus

Altenzo hyödyntää renkaidensa valmistuksessa kaikkia alan viimeisimpiä standardeja ja protokolia. Näin yhtiö varmistaa renkaidensa laadukkuuden, turvallisuuden suorituskyvyn sekä ympäristöystävällisyyden. Jatkuvan laaduntarkkailun ansiosta jokainen rengas, joka Altenzon tehtaalta tulee ulos edustaa rengasalan huippuluokkaa. Altenzo-renkaat valmistetaan käyttäen kaikkia rengasalan innovaatioita ja menetelmiä, joita myös suuryritykset hyödyntävät. Alan standardien ja Altenzon omien innovaatioiden ansiosta renkaat ovat edullisesta hinnastaan huolimatta laadukkaita ja täyttävät kaikki turvallisuus- ja suorituskykystandardit.

Tirendon työkalut

Tirendolla renkaiden vertailu ja ostaminen on tehty helpoksi. Renkaita voi hakea kätevästi erilaisten hakukriteerien kuten merkin ja koon mukaan. Samalla sivulla voi verrata sekä kesä- että talvirenkaita. Rajaustyökalujen kuten hintahaitarin avulla hakutuloksia voi rajata oman makunsa mukaan. Hakutyökalun ansiosta myös tietyn renkaan löytää nopeasti ja vaivattomasti. Tirendo tarjoaa myös Altenzo-renkaille ilmaisen toimituksen, joten sinun ei tarvitse pelätä ylimääräisiä kuluja ostovaiheessa. Edullisten hintojen lisäksi tarjoamme renkaille 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
^