/

Aeolus Auto Renkaat

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Aeolus

Aeolus on kiinalaisvalmistaja, joka on tuottanut renkaita henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja maatalouskulkuneuvoihin jo pitkään. Vuonna 1965 perustetulla valmistajalla on vahvat perinteet Kiinassa, ja Eurooppaan se alkoi levittäytyä vuosituhannen vaihteessa. Aeolus pyrkii parhaansa mukaan yhdistämään renkaissaan edullisen hinnan, suorituskyvyn ja laadukkuuden. Kiinan halpojen valmistuskustannusten ansiosta valmistaja pystyy tarjoamaan laadukkaita renkaita edullisin hinnoin. Valmistaja satsaa vahvasti kehitystyöhön ja markkinatutkimukseen tarjotakseen markkinoille parhaita mahdollisia renkaita. Aeolus-renkaat tunnetaan erityisesti niiden hinta-laatusuhteesta ja tasaisen vahvasta suorituskyvystä.

Yritys

Aeolus syntyi vuonna 1965 Kiinassa Henan Tyre Factory -nimellä. Nykyään valmistaja on listautuneena pörssiin, ja se kuuluu ChemChina Rubber Grouppiin, joka puolestaan on valtavan ChemChinan omistuksessa. Aeolus nimi viittaa kolmepersoonaiseen kreikan mytologian jumalaan. Aeoluksella on vahva asema Kiinassa ja Euroopassa. Valmistaja on lisäksi viime aikoina ryhtynyt valloittamaan myös Pohjois-Amerikan markkinoita.

Rengasvalikoima

Aeolus valmistaa renkaita mm. henkilöautoihin, rekkoihin ja maatalouskulkuneuvoihin. Sillä on vahvat perinteet juuri rekkojen ja maatalouskulkuneuvojen valmistuksessa, mutta se on alkanut etenevissä määrin keskittymään myös valtaville henkilöautomarkkinoille, joilla kilpailu asiakkaista on ankaraa. Henkilöautojen rengasvalikoima on toistaiseksi melko suppea, mutta tarjolla on jo Touring-renkaita muutamassa eri mallissa sekä off-road renkaita. Renkaita yhdistää hyvä pito ja mukava ajotuntuma. Vahvan osaamisensa ansiosta Aeoluksen kuorma-auton renkaat tarjoavat erinomaista kestävyyttä ja turvallista ajoa. Erilaisiin off-road tarkoituksiin soveltuvat maatalousrenkaat puolestaan varmistavat, ettei työn laadukkuus jää ainakaan renkaista kiinni.

Valmistus

Aeolus valmistaa paljon renkaita suoraan Euroopan markkinoille, joten sen on EU-direktiivien mukaisesti täytettävä tiukat laatustandardit. Kiinan edullisten valmistuskustannusten ansiosta Aeolus-renkaat ovat edullisia, mutta täyttävät silti tiukat laatukriteerit. Aeolus valvoo myös valmistusprosessia tarkoin varmistaakseen, ettei asiakkaille päädy muita kuin täydellisiä tuotteita. Valmistaja on viime vuosina panostanut uusiin tehtaisiin rahaa ja suunnitteluaikaa, joten käytössä on alan viimeisimpiä standardeja ja huippuluokan teknologiaa.

Kenelle renkaat sopivat?

Aeolus-renkaat sopivat kuljettajille, jotka arvostavat hyvää hinta-laatusuhdetta ja mukavaa ajotuntumaa. Yritys kasvattaa jatkuvasti mainettaan Euroopassa, ja sen renkaat täyttävät kaikki turvallisuusstandardit. Renkaat sopivat siis kuskille kuin kuskille kokemuksesta riippumatta. Tarjolla on suuri määrä rengasvaihtoehtoja niin kuorma-autoihin, maatalouskulkuneuvoihin kuin henkilöautoihinkin, joten Aeoluksen rengasvalikoimista pääsee nauttimaan monenlaisten kulkupelien omistajat.

Tirendossa renkaiden vertailu on helppoa

Tirendo.fi-sivustolla on tarjolla useita eri työkaluja, joiden avulla renkaiden vertailu ja ostaminen on lasten leikkiä. Voit rajata renkaita mm. merkin tai koon mukaan, ja näytämme sinulle vain valintojesi mukaiset renkaat kätevästi samalla sivulla. Löydät valikoimista niin kesä- kuin talvirenkaatkin, ja voit vapaasti selata valikoimaa vaikka kotisohvalta käsin. Tarjoamme lisäksi renkaisiin ilmaisen toimituksen ja 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden. Valikoimamme kattaa tuhansia renkaita, mutta työkalujemme ansiosta renkaiden osto ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.