Etsi HONDA CR-V renkaat

Etsi auton mukaan:
Autosi malli ei välttämättä löydy sivulta tai listassa voi olla virheitä. Jos et löydä autosi tyyppiä, niin ilmoita meille asiasta.
Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä etsiä myöhemmin uudestaan.
Hakusi ei tuottanut tuloksia.
Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

HONDA CR V renkaat katumaasturiin

Löydät HONDA CR V renkaat aina edullisin hinnoin meidän valikoimastamme. Japanilaisen Hondan valmistama katumaasturi on ollut markkinoilla jo pitkään. Automallin ensimmäinen sukupolvi esiteltiinkin jo vuonna 1996. Aluksi tarjolla oli kaksi erilaista moottorivaihtoehtoa sekä pelkästään automaattinen vaihtoehto. Manuaalinen vaihteisto tuli vaihtoehdoksi pian automallin julkaisun jälkeen. Ensimmäisen sukupolven mallit tulivat tunnetuiksi niiden erikoisesti aukeavasta takaluukusta. Takaluukku niissä aukesi poikittain, siten että ovessa kiinni oleva vararengas oli ovessa kiinni koko ajan. Sen lisäksi auton tavaratilasta löytyi vakiovarusteena retkeilypöytä. CR V on todella monipuolinen automalli, jonka tekniikka on kehittynyt vuosien varrella huimasti. Autosta on saatavilla nelivetoversio, johon kannattaakin valita pitävät maastorenkaat. Katuajoon voi hyvin valita paremmin rullaavat renkaat, joiden avulla voidaan säästää polttoainetta verrattuna järeisiin maastorenkaisiin. Tirendo.fi on netissä toimiva verkkokauppa, jonka erikoisalaa ovat renkaat kaikkiin eri ajoneuvoihin. HONDA CR V renkaat löytyvät laajasta ja kattavasta valikoimastamme aina edullisin hinnoin. Kannattaa aina ennen renkaiden ostamista varmistua siitä, että olet ostamassa oikean kokoisia renkaita. Lisäksi on hyvä tarkistaa, että renkaiden ominaisuudet ovat sellaiset kuin tarvitset.

Haluamme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset renkaat autoosi.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
^