Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


Sivu 1 alkaen 20
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

205 55 r16 - Auto Talvirenkaat

Tästä lähtee nyt 205/55 R16 kokoiset talvirenkaat taatusti hyvään hintaan, edullisesti ainakin jos ei muuta. Tämä sarja on laatumerkkejä täynnä, halvemmasta päästä ja vähän kalliimmastakin, harvinaisempaa herkkuakin on tarjolla, kalliimpia renkaita ehkä Kaukoidästäkin saakka. Tässä kokoluokassa 205/55 R16 on reilusti valinnanvaraa, skaalan kummastakin päästä. Valikoimista löytyy varmasti jokaiselle jotakin mistä valita oman auton mittojen mukaan sopivat renkaat, joilla on hyvä mennä läpi pakkasen ja sohjoistenkin kelien. Tuskin tarvitsee hiirtä sen kummemmin heiluttaa, kun on jo valinnat tehty ja ostoskorissakin jo muutama rengas odottaa. Tilaus hoituu tuota pikaa ja kohta onkin jo sitten uudet hienot mustat rinkulat alla ja meno on pehmeää sekä tiukankin oloista. Liukkaatkin suorat menevät vakuuttavalla otteella, kaarteet ja kurvit kunnolla, niin että luontokin kiittää luonnon ystävää kun talviset maisemat vain vilisevät tienpiennarta pitkin.

Osta tästä uudet 205/55 R16 kokoluokan talvirenkaat ja tavallistakin parempaa on tiedossa pikkurahalla

Tirendo Rengas myy reilumman kokoiset sporttisetkin 205/55 R16 kokoluokan talvirenkaat todennäköisesti parempaan hintaan kuin monet muut — tosi on! Tästä ei tarjoukset varmastikaan halvalla ainakaan parane, ja hyvä niin, sillä laatua on tarjolla kunnolla jokaiseen talveen ja kovaankin pakkaseen. Tästä kokoluokasta löytyy halvempia malleja ja sitten on niitä harvinaisempia, joita kelpaa katsella ja tilatakin sitten kun varaa on ja auton tyyliin sopii. Hieman tavallista leveämpi ja matalampiprofiilinen rengaskoko tietää sitä että kantokykyä on ja urheilullista tyyliä. Isompi vannekoko lupaa että moottorin voimat siirtyvät sujuvasti tienpintaan ja vääntöäkin syntyy kun isot pyörät pistävät pyörimään.

Nämäkin 205/55 R16 kokoluokan talvirenkaat taitavat talven tavallistakin paremmin

  • Pirelli Ice Zero nastarenkaat, joiden nopeusluokka T kielii siitä että kovempaankin saa mennä (190km/h), kunan turvallista on ja tuntuma tiehen pysyy
  • Formula Ice nastarenkaat kevyemmän auton renkaisiin, vaikkapa kaupunkiajoon tai taajaman arkisiin menoihin
  • Rohkeat Yokohama Ice Guard IG55 nastarenkaat jotka eivät vähästä hätkähdä vaan vievät varmasti eteenpäin

Tirendo.fi on totisesti tarkasti pannut kaikki merkit esille, niin ettei 205/55 R16 kokoluokankaan renkaista tuumaakaan puutu vaan kaikki talvirenkaat ovat tiukassa rivissä. Tästä on helppo valita kuhunkin tarpeeseen sopivat rinkulat, joilla meno on mukavaa ja tasaista liukkaillakin keleillä, olipa sitten lunta tai jäätä, tai mitä. Tästä ei tarjoukset ainakaan kovin halvalla parane, ja hyvä niin, kun hinnatkin ovat sopivasti kohdallaan.


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK