Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


Sivu 1 alkaen 35
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

205 55 r16 - Auto Kesärenkaat

205 55 r16 - kesärenkaat edullisesti netistä

205 55 r16 - kesärenkaat löydät edulliseen hintaan netistä Tirendo.fi kaupan laajasta valikoimasta. Kesärenkaiden valinnalla pystytään vaikuttamaan paljon autoilun turvallisuuteen sekä myös ajomukavuuteen. Hyvillä renkailla pystytään takaamaan hyvä pito kiihdytyksissä, jarrutuksissa sekä myös kaarteissa ajettaessa. Yksi kesärenkaan tärkeimmistä ominaisuuksista on veden syrjäyttäminen tien pinnalta. Jos vettä ei syrjäytettäisi lainkaan, nousisi rengas vesipatjan päälle ja syntyisi vaarallinen vesiliirto, jossa renkaalla ei ole lainkaan pitoa. Siksipä kesärenkaista löytyy yleensä renkaan pitkittäissuunnassa sijaitsevat leveät urat, joihin vesi pääsee pakenemaan. Tästä leveästä urasta vesi kulkeutuu edelleen kapeampiin ja sivulle aukeaviin uriin, joiden kautta vesi lopulta kulkeutuu renkaan molemmille sivuille. Näin pystytään tehokkaasti ehkäisemään vesiliirtoon joutumista. Kesärenkaiden valinnassa kannattaakin kiinnittää huomiota erityisesti tähän ominaisuuteen.

Kesärenkaat tarjoavat hyvän pidon vaihtelevissa olosuhteissa

205 55 r16 - kesärenkaat tarjoavat hyvän pidon ja erinomaisen suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa. Suomessa kesällä keli saattaa vaihdella helteen ja vesisateen välillä erittäin usein ja nopeasti. Renkaiden tulee säilyttää hyvät ajo-ominaisuudet jokaisessa tilanteessa. Renkaan materiaali onkin suunniteltava siten, että se pitää hyvin niin auringon kuumentamalla tiellä kuin myös syksyn vesisateen liukastamilla pinnoilla. Tämä saavutetaan yleensä suunnittelemalla kumisekoite siten, että se ei pääse missään kesällä vastaan tulevassa lämpötilassa kovettumaan. Kovettunut rengas on liukas, eikä pysty tarjoamaan riittävästi pitoa.

Tilaa renkaat autoosi nyt netistä

205 55 r16 - kesärenkaat löydät aina edullisesti Tirendo.fi verkkokaupan laajasta valikoimasta. Kyseisessä kokoluokassa on tarjolla suuri määrä renkaita useilta eri valmistajilta. Esimerkiksi Continental, Yokohama, Pirelli, Bridgestone, Hankook, Kumho, Vredestein, Falken, Michelin sekä Toyo valmistavat renkaita tässä kokoluokassa. Suosittu rengas tässä kokoluokassa on esimerkiksi Michelin Energy Saver, jonka avulla pystytään saavuttamaan merkittäviä säästöjä. Rengas on rakennettu erittäin kestäväksi, ja sen avulla pystytään saavuttamaan jopa 10 000 kilometriä pidempi ikä kuin kilpailevilla renkailla. Rengas omaa myös erittäin alhaisen vierintävastuksen, jonka avulla pystytään säästämään merkittävästi polttoainetta. Toinen suosittu rengas kyseisessä koossa on Goodyear EffiientGrip, joka tarjoaa entistä lyhyemmän jarrutusmatkan märällä tiellä. Myös se tarjoaa erinomaisen keston koko renkaan eliniälle. Samalla rengas tarjoaa ensiluokkaiset ajo-ominaisuudet ja pidon kaikkiin kesän vaihteleviin olosuhteisiin. Hyvä pito saavutetaan renkaan pitkälle kehitetyn silicaa sisältävän kumiseoksen avulla.

Laaja valikoima renkaita edullisti

205 55 r16 - kesärenkaat on suosittu rengaskoko, josta löytyy useita erinomaisia rengasvaihtoehtoja. Kun tilaat renkaat nyt edulliseen hintaan netistä, pystyt säästämään merkittäviä summia rahaa rengaskustannuksissa. Helpon hakutoimintomme avulla oikeat renkaat autoosi löytyvät helposti ja vaivattomasti. Voit hakea renkaita joko renkaan koolla tai vaihtoehtoisesti autosi tiedoilla. Kun olet löytänyt parhaiten tarpeitasi vastaavat renkaat, voit siirtää ne ostoskoriin ja suorittaa tilauksen loppuun. Ilmaisen toimituksemme avulla saat renkaat nopeasti kotiisi tai valitsemaasi asennusliikkeeseen.


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK