/

185 50 r17 - Auto renkaat

etsi koon mukaan: 1 Tulosta - Tarjouksia per sivu:

Tiedot

Lisää tuote vertailuun

Hintoihin sisältyy ALV ja toimitus Suomen alueella.

Continental WinterContact TS 870
Continental
Continental WinterContact TS 870
185/50 R17 86H XL EVc

Rengastyyppi

Talvirenkaat
saatavilla
Vierintävastus C Märkäpito B Melutaso 71 dB
SVH-hinta * 183,00 €
vain 172,36
Ilmainen toimitus vähintään kahdelle tuotteelle.
saatavilla
Tiedot
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
Näytetään 1 rengasta 1 :sta

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

185/50r17-kesärenkaat

Rengasmerkinnät kertovat ostajille tietoa renkaan eri mitoista. Rengasmerkinnät auttavat paitsi oikean kokoisen renkaan valitsemista myös renkaan ajo-ominaisuuksien tulkintaa. Rengasmerkintöjen tulkinta on helppoa kunhan tuntee peruasiat merkintöjen takaa löytyvistä mitoista. Olemme koonneet alle tiedot 185/50r17-kesärenkaiden merkinnöistä.

Renkaan leveys – 185

Ensimmäinen renkaiden kokomerkinnöistä on leveyden mitta. Suoraan millimetreinä ilmoitettava renkaan leveys saadaan yksinkertaisesti mittaamalla etäisyys renkaan toisesta ulkoreunasta toiseen. Renkaan leveys vaikuttaa mm. renkaan vierintävastukseen. Kapeampi rengas vierii kevyemmin, minkä ansiosta myös polttoainetaloudellisuus on kapeammissa renkaissa parempaa. Leveämpien renkaiden etuna on parempi hallittavuus sekä paremmat edellytykset urheilullisempaan ajoon. Sopiva renkaiden leveys on useimmilla jotakin kapeiden ja leveiden renkaiden välistä, mutta renkaiden leveys kannattaa valita oman ajotyylin ja omien vaatimusten mukaisesti.

Renkaan korkeus – 50

Renkaan korkeutta nimitetään myös profiiliksi, ja se kertoo ostajalle renkaan korkeuden ja leveyden välisestä suhteesta. Korkeus ilmoitetaan suhdearvona, sillä tällöin eri kokoisten renkaiden korkeuden vertailu sujuu helpommin. Korkeammat renkaat pehmentävät iskuja paremmin ja tarjoavat näin pehmeämpää ja tasaisempaa kyytiä. Matalammat renkaat puolestaan tarjoavat tarkemman ja kovemman ajotuntuman, mistä on hyötyä etenkin urheilullisessa ajossa. Oma ajotyyli ja tottumukset ovat jälleen isossa osassa sopivaa profiilia miettiessä. 185/50r17-kesärenkaiden korkeuden ja leveyden välinen suhdeluku on siis 50.

Renkaan tyyppi – R

Rengastyyppi R on ylivoimaisesti suosituin rengastyyppi henkilöauton renkaiden keskuudessa. Vyörengastyypiksikin nimetyn rengastyypin R-lyhenne tulee englannin kielen sanasta radial.

Renkaan vannekoko – 17

Renkaan vannekoosta voi suoraan tarkistaa, minkä kokoiset vanteet renkaisiin tulisi ostaa. Tuumina ilmoitettava vannekoko on sama kuin vanteista löytyvä tuumamerkintä, joten vertailu on helppoa. Tirendolta voit ostaa renkaat ja vanteet myös samassa paketissa, jolloin hoidamme vertailun puolestasi.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.