Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


Sivu 1 alkaen 1
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Yokohama 4x4 Ympärivuotiset renkaat Renkaat

Yokohama – japanilaista laatua

Yokohama on japanilainen rengasvalmistaja, joka perustettiin vuonna 1917. Sittemmin valmistaja on lyönyt hynttyyt yhteen Furukawa Groupin kanssa, ja tuloksena on entistäkin laadukkaampia renkaita.

Vahvasti globaali yhtiö tuottaa renkaita mm. Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoille kotimarkkinoiden lisäksi. Suomen ikäinen valmistaja on ollut mukana monessa, ja se on jatkanut vahvaa innovointiaan ja uudistumistaan perustamisestaan asti.

Yhtiö keskittyy sekä kuluttajamarkkinoille henkilöautojen ja maastureiden renkaillaan että yritysmarkkinoille esimerkiksi kuorma-autonrenkaidensa kautta.

Yhtiö

Yokohama perustettiin vuonna 1917 Japanissa, ja se on siitä asti luonut laadukkaita ja turvallisia renkaita hyvällä suorituskyvyllä. Auton renkaiden lisäksi yhtiö on ollut monessa mukana, ja se on tuottanut tarvikkeita esimerkiksi Japanin armeijalle. Se valmistaa renkaiden ohella vielä tänäkin päivänä mm. golfmailoja.

Taustalta löytyy vahvaa osaamista autoalalta myös renkaiden ulkopuolelta, sillä yhtiö on ollut mukana suunnittelemassa sähköautoja. Taustalla on vahva moottoriurheilutausta, ja yritys sponsoroi mm. useita moottoriurheilijoita näyttävästi.

Yhtiö on perustettu nimensä mukaisesti alun perin Yokohamassa, Japanissa, mutta nykyään yhtiö pitää pääkonttoriaan Japanin pääkaupungissa Tokiossa. Yhtiö on vuosien varrella ryhtynyt maailmanvalloitukseen toden teolla, ja nykyään renkaita toimitetaan ja suunnitellaan yli 120 maahan 20.000 työntekijän voimin.

Rengasvalikoima

Renkaita on tarjolla lähes kaikkiin mahdollisiin kulkuneuvoihin henkilöautoista isoihin teollisuuskoneisiin. Yokohaman 4x4-renkaat edustavat markkinoiden parhaimmistoa, ja ne tarjoavat maastureille niiden tarvitsemaansa pitoa ja suorituskykyä säässä kuin säässä.

Tarjolla on niin kesä- kuin talvirenkaitakin. Lisäksi valikoimissa on myös lukuisia ympärivuotisia renkaita etenkin maastureihin. Tirendon valikoimista löydät esimerkiksi Yokohama Geolandar A/T (G015) renkaat, jotka toimivat kelissä kuin kelissä ympäri vuoden. Renkaista löytyy M+S-merkintä, jonka ansiosta renkaat ovat Suomessakin hyväksytyt viralliset talvirenkaat.

Valmistajan renkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn tyylikkäässä paketissa. Kilparadoilta saadut opit ovat tehneet tiensä kuluttajarenkaisiin, ja tuloksena on erittäin suorituskykyisiä huippurenkaita. Kun huippusuorituskykyyn lisätään erinomainen turvallisuus, on tuloksena renkaat, joita voi suositella kenelle tahansa.

Tuotekehitys ja valmistus

Yokohama on aina elänyt aallonharjalla innovoiden ja kehittäen jatkuvasti uusia rengasratkaisuja ja parantaen olemassa olevia teknologioita. Mittavat satsaukset suunnittelupuolella näkyvät parempina renkaina, jotka vastaavat asiakkaiden odotuksia paremmin kuin ikinä. Asiakkaita kuunnellaan suunnitteluprosessissa, ja lisäksi valmistaja testaa renkaitaan tarkoin varmistaakseen, että massatuotantoon päätyy vain parhaat ideat.

Itse valmistuksessa käytetään alan uusimpia teknologioita. Kaikki myydyt renkaat on testattu lukuisia kertoja. Tiukat laadunvalvonta proseduurit pitävät huolen, että jokainen rengas vastaa valmistajan asettamia tiukkaakin tiukempia standardeja.

Jokainen EU:ssa myytävä rengas vastaa EU:n asettamia tiukkoja säädöksiä mm. turvallisuuden osalta. Tirendosta löydät vain kaikkein turvallisimmat ja parhaimmat renkaat edullisesti ja ilman toimituskuluja.


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK