Star Performer

Star Performer SUV-1 Renkaat

Löydä

SUV-1

täältä!

Osta kesärenkaat Star Performer SUV 1 - elinikäinen takuu

Laadukkaat kesärenkaat Star Performer SUV 1 valmistetaan Taiwanissa Nankangin modernissa tuotantolaitoksessa. Renkaalle on tarjolla myös erinomainen koko renkaan eliniän kattava takuu. Kyseessä on erityisesti katumaastureihin ja crossover-luokan autoihin suunniteltu kesärengas, joka toimii optimaalisesti Suomen vaihtelevissa kesäolosuhteissa. Rengas on erittäin huokeaksi hinnoiteltu, ja se todistaa hyvin, että korkeasta laadusta ei välttämättä tarvitse maksaa korkeaa hintaa. Rengasta on tarjolla useassa eri koossa tuumakokojen 16 ja 21 väliltä. Se soveltuu siis sekä pieniin katumaastureihin että myös järeämpiin ja suuriin autoihin. Renkaasta löytyy ominaisuuksia vaikka millä mitalla. Renkaassa on esimerkiksi vanteen suojaamiseen löytyvät ominaisuudet, sekä myös nopeusluokituksia renkaasta löytyy aina 300 km/h asti. Kyseessä on erittäin korkealaatuinen rengas, joka soveltuu erinomaisesti myös vaativille autoilijoille, jotka haluavat suorituskykyisen renkaan. Renkaan turvaominaisuudet takaa renkaan edistyksellinen urien muotoilu, jossa leveät pitkittäissuuntaiset urat poistavat renkaan ja tien välistä vettä tehokkaasti. Kookkaat nappulat tarjoavat hyvän pidon kaikissa olosuhteissa, ja takaavat samalla hyvän ohjattavuuden kaarteissa. Star Performerin kehittämä kumiseos takaa hyvän pidon sekä kuivalla että märällä tiellä. Renkaan urien suunnittelussa on otettu huomioon myös rengasmelu sekä sen minimointi. Urat on suunniteltu tietokonesimulaatiota avuksi käyttäen siten, että rengasmelu on saatu mahdollisimman hiljaiseksi.

Kesärenkaat Star Performer SUV 1 on varustettu elinikäisellä takuulla

Kesärenkaat Star Performer SUV 1 renkaat tuovat autoilijoille säästöjä usealla eri tavalla. Tirendo.fi tarjoaa kaikille Star Performer renkaille koko renkaiden eliniän kattavan takuun. Jos renkaassasi ilmenee normaalista käytöstä johtuva korjaamaton vika, valmistusvirhe tai esimerkiksi materiaalivika, tarjoamme sinulle uuden Star Performer renkaan ilmaiseksi! Takuun kattavuus perustuu renkaassa jäljellä olevaan kulutuspintaan. Jos renkaan kulutuspinnasta on jäljellä yli 6,0 mm arviointihetkellä, tarjoamme sinulle uuden Star Performer -renkaan veloituksetta! Jos kulutuspintaa on jäljellä tätä vähemmän, saat tuntuvan alennuksen uudesta renkaasta. Kun kulutuspintaa on jäljellä 5,0 mm – 5,99 mm, tarjoamme sinulle mahtavan 80 % alennuksen uudesta Star Performer -renkaasta. Kun kulutuspintaa on jäljellä 3,0 – 4,99 mm, saat uudelle renkaalle 60 % alennuksen. Jos taas kulutuspinnan syvyys arviointihetkellä on 1,6 mm – 2,99 mm, saat edelleen vielä 40 % alennuksen uudesta Star Performer -renkaasta. Kesärenkaat Star Performer SUV 1 tuovat siis säästöjä rengaskustannuksissa myös jatkossa tämän mahtavan elinikäisen takuun ansiosta.

Osta Kesärenkaat Star Performer SUV 1 nyt edullisesti netistä

Kun tilaat autoosi Star Performerin laadukkaat ja kestävät kesärenkaat, voit olla varma siitä, että ainakin renkaiden puolesta autosi on niin turvallinen ja mukava ajettava kuin mahdollista. Laadukkaiden renkaiden avulla autosi parhaat ominaisuudet tulevat hyvin esiin. Kesärenkaat Star Performer SUV 1 ovatkin erinomainen valinta katumaasturiin. Tilaa siis turvalliset ja kestävät renkaat jo nyt, niin pääset jo pian nauttimaan huolettomasta autoilusta!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus!*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 500 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.