Star Performer

Star Performer SPTV Renkaat

Alkaen124,53 €per rengas
Löydä

SPTV

täältä!

Talvirenkaat Star Performer SPTV elinikäisellä takuulla

Katumaastureihin ja pakettiautoihin suunnatut talvirenkaat Star Performer SPTV tarjoavat talven haastaviin olosuhteisiin erinomaisen pidon, niin jarrutuksiin kiihdytyksiin kuin myös kaarreajoon. Renkaasta löytyy useita ominaisuuksia, joiden ansiosta turvallisuutta on pystytty parantamaan. Talvirenkaissa kumiseoksen tulee olla oikean tyyppistä, jotta kumi ei pääse kovallakaan pakkasella kovettumaan. Kovettunut kumi ei tarjoa riittävää pitoa. SPTV-renkaissa käytetään silikaattia sisältävää kumisekoitetta, jonka avulla pystytään takaamaan erinomainen pito myös todella kylmällä säällä. Toinen talvirenkaiden tärkeä ominaisuus on veden ja sohjon poistaminen renkaan ja tien välistä. SPTV renkaassa se toteutetaan leveillä pitkittäissuuntaisten urien avulla. Niiden avulla vesiliirtoon joutumista voidaan tehokkaasti välttää. Kyseessä on laadukas talvirengas, joka tarjoaa ensiluokkaisen hinta-laatusuhteen, ja rengas tuo autoilijalle säästöjä usealla eri tavalla. Rengas on ensinäkin suunniteltu todella kestäväksi. Näin rengaskustannuksissa voidaan säästää, sillä renkaita ei tarvitse vaihtaa uuteen yhtä usein. Rengas tarjoaa myös erittäin alhaisen vierintävastuksen, jonka avulla pystytään säästämään rahaa polttoainekustannuksissa. Renkaan ominaisuudet on kehitetty huippuunsa, ja tämä rengas todistaakin hyvin, että korkeasta laadusta ei aina tarvitse maksaa korkeaa hintaa. Tämä rengas soveltuu erinomaisesti kaikille hintatietoisille autoilijoille.

Talvirenkaat Star Performer SPTV ja elinikäinen takuu

Kun tilaat talvirenkaat Star Performer SPTV Tirendo.fi verkkokaupasta, tarjoamme renkaalle elinikäisen takuun. Takuu koskee kaikkia Star Performer renkaita, ja se kattaa kaikki valmistusviat, materiaalivirheet, sekä sellaiset normaalista käytöstä aiheutuneet viat, joita ei pystytä korjaamaan. Takuun kattavuus perustuu renkaan jäljellä olevaan kulutuspintaan ja sen syvyyteen arviointihetkellä. Jos renkaassasi kulutuspinnan syvyys on yli 6,0 mm, tarjoamme sinulle viallisen renkaan tilalle uuden Star Performer -renkaan täysin veloituksetta. Jos taas kulutuspintaa on jäljellä 5,0 mm – 5,99 mm, saat uudelle renkaalle huikean 80 % alennuksen. Mikäli kulutuspinnan syvyys arviointihetkellä on välillä 3,0 – 4,99 mm, tarjoamme sinulle 60 % alennuksen uudesta renkaasta. Kulutuspinnan syvyyden ollessa 1,6 mm – 2,99 mm saat 40 % alennuksen uudesta Star Performer renkaasta. Näin Star Performer renkaat pystyvät tuomaan sinulle selvää säästöä myös tulevaisuudessa.

Talvirenkaat Star Performer SPTV talviajoon

Talviolosuhteisiin suunnitellut talvirenkaat Star Performer SPTV toimivat hyvin myös Suomen vaativissa talviolosuhteissa. Viime vuosien aikana kitkarenkaiden suosio on kasvanut huomattavasti. Tämä ei olekaan mikään ihme, sillä kitkarenkaat tarjoavat nastarenkaisiin verrattuna mukavamman kyydin. Kitkarenkaiden vierintävastus on paljon nastarenkaita pienempi, ja myös rengasmelu on kitkarenkailla pienempi puuttuvista nastoista johtuen. Kitkarenkaiden lamellit tarjoavat hyvän pidon kaikissa olosuhteissa.

Tilaa talvirenkaat Star Performer SPTV nyt edullisesti

Tirendo.fi tarjoaa pitävät ja turvalliset talvirenkaat kaikkiin markkinoilta löytyviin autoihin edullisesti ja helposti. Valikoimastamme löydät laadukkaat renkaat kaikilta maailman johtavilta renkaiden valmistajilta. Kun tilaat autoosi turvalliset ja kestävät renkaat jo tänään, pääset nauttimaan huolettomista kilometreistä pian. Tarjoamme aina kaikille rengastilauksille ilmaisen toimituksen!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.