Nokian

Nokian Hakkapeliitta 5 SUV Renkaat

Löydä

Hakkapeliitta 5 SUV

täältä!

Hakkapeliitta 5 – klassiset nastarenkaat erinomaisella suorituskyvyllä

Nokian renkaat eivät syyttä komeile lehtien arvosteluiden kärjessä vuodesta toiseen. Suomalainen huippuosaaminen yhdistettynä vuosien kokemukseen ja tuhansiin työtunteihin takaa nastarenkaat, jotka pitävät erinomaisesti. Nokia omistaa yli sata talvirengaspatenttia, joten ei ole sattumaa, että sen renkaita pidetään yleisesti parhaina talvirenkaina Suomen vaihteleviin talviolosuhteisiin. Jatkuvan innovoinnin ja tuotekehittelyn ansiosta Nokian Hakkapeliitta 5 -renkaat tarjoavat huippuluokan kuiva-, märkä-, lumi-, loska- sekä jääpidon ohella erinomaista suorituskykyä ja ajettavuutta. Legendaaristen renkaiden salaisuus on nastojen edessä oleva ”karhunkynsi”, joka tehostaa jarrutusta ja pitoa sekä parantaa nastojen toimintaa.

Ominaisuudet

Nokian Hakkapeliitta 5 -renkaat on suunniteltu selviytymään kaikkein vaikeimmistakin talviolosuhteista. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon niin lumimyrskyt kuin jäiset tienpinnatkin. Turvallisuus edellä suunnitellut renkaat tarjoavat myös erinomaiset ajo-ominaisuudet, jotka ovat täsmällisiä ja luotettavia silloinkin, kun muut renkaat ovat helisemässä. Ainutlaatuisen ”karhunkynnen” ansiosta renkaiden nastat suoriutuvat tehtävistään paremmin, ja pito- sekä jarrutusominaisuudet ovat parempia. Karhunkynsi on kuviopalojen etureunassa sijaitseva kynsimäinen uloke, joka pitää nastan ihanteellisessa asennossa, jolloin nastat eivät väänny vaan pysyvät paikallaan myös kaikkein tiukimmissakin käännöksissä ja jarrutuksissa. Näin pito paranee huomattavasti etenkin tiukoissa tilanteissa, jolloin koko rengas on kovilla nastoja myöten. Hakkapeliitta 5 -renkaat sisältävät myös ainutlaatuisen kumiseoksen, jonka ansiosta nastojen toiminta ehostuu entisestään, ja ajometeli on hiljaisempaa kuin muissa nastarenkaissa.

Nokian nastarenkaiden juuret

Jo vuonna 1934 Nokian Renkaat olivat tekemässä historiaa maailman ensimmäisellä talvirenkaalla, ”Kelirenkaalla”. Sittemmin Nokian renkaat on keskittynyt vahvasti pohjoisiin markkinoihin, ja vankan osaamisensa ansiosta siitä on muodostunut luotettu laatumerkki pohjoisissa olosuhteissa. Vuonna 2015 yhtiö saavutti uuden virstanpylvään talvirengasmarkkinoilla luotuaan ensimmäisen talvirenkaan, jonka märkäpito sekä vierintävastus ovat EU-rengasmerkintöjen mukaista A-luokkaa. Nastarenkaissa Nokian renkaat ovat maailman luotetuimpia. Yhtiö tunnetaan nastarenkaistaan, ja niiden erinomaisista ominaisuuksista, ja satojen patenttien ansiosta kilpailevat rengasvalmistajat eivät ole aivan hetkeen saavuttamassa Nokian osaamista ja ammattitaitoa tällä saralla.

Nokian Hakkapeliitta 5 -renkaat Tirendosta

Tirendo tarjoaa sekä kesä- että talvirenkaissa laajan valikoiman alan huippumerkkejä ja valmistajien parhaita malleja edullisin hinnoin ja ilmaisella toimituksella. Jatkuvasti kasvava valikoima on räätälöity asiakkaille siten, että valikoima on mahdollisimman monipuolinen ja kilpailukykyinen. Nokian Hakkapeliitta 5 -renkaat edustavat nastarenkaiden parhaimmistoa ainutlaatuisen rakenteensa ja innovaatioidensa ansiosta. Klassikkorengas on varma vaihtoehto esimerkiksi maastureihin ja muihin nelivetoihin. Renkaiden erinomaisista turvallisuusominaisuuksista sekä ajettavuudesta osaa nauttia sekä turvallisuus- että suorituskykyhakuiset kuljettajat. Luonteensa ansiosta renkaat sopivat niin vasta kortin saaneille kuljettajille kuin kokeneilla veteraaniautoilijoillekin. Suomalaisille Nokian renkaat on luonnollinen valinta sekä yrityksen juurien että pohjoisen osaamisen ansiosta. Tirendo.fi:stä tilaamalla saat renkaisiin 14 päivän harkinnan varaisen palautusoikeuden sekä ilmaisen toimituksen. Kilpailukykyisten hintojen ansiosta et halua enää ostaa renkaita muualta!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Ilmainen toimitus
Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
Suoraan ovellesi
Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK