Michelin

Michelin Pilot Alpin Renkaat

Alkaen257,66 €per rengas
Löydä

Pilot Alpin

täältä!

Michelin Pilot Alpin renkaat

Kun kaipaat katumaasturiisi laadukkaita renkaita, on silloin hyvä valinta Michelin Pilot Alpin renkaat. Kyseessä on ranskalaisen valmistajan korkean suorituskyvyn talvirenkaat, jotka on suunnattu erityisesti suorituskykyisiin ja tehokkaisiin katumaastureihin. Renkaat on kehitetty innokkaille autoilijoille, jotka saattavat törmätä liukkaisiin olosuhteisiin. Katumaastureiden lisäksi renkaat sopivat hyvin tehokkaisiin sedaneihin.

Michelinin renkaissa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys, sillä alhaisen vierintävastuksen ansiosta pystytään tekemään säästöjä polttoainekustannuksissa. Michelin on kehittänyt näitä renkaita varten uuden kumisekoitteen, jonka ansiosta pystytään saavuttamaan erinomainen pito myös kylmissä olosuhteissa. Uudessa Helio Compund + -kumisekoitteessa on auringonkukan öljyä sekä silikonia. Näiden ainesosien avulla renkaat pysyvät pehmeinä myös erittäin kylmissä olosuhteissa. Jos kumisekoitetta ei ole suunniteltu toimimaan kylmissä olosuhteissa, kovettuu rengas jo nollan asteen tuntumassa. Tällöin kumisekoite ei pysty tarjoamaan riittävää kitkaa kylmiin olosuhteisiin.

Michelin Pilot Alpin renkaiden uudella kumisekoitteella renkaat pysyvät kuitenkin pitävinä myös todella kylmissä olosuhteissa. Renkaasta löytyy myös uusi kulutuspinnan muotoilu. Asymmetrinen urien suunnittelu ja vinottain kulkevat urat lisäävät pitoa kaikissa olosuhteissa, niin kiihdytyksissä, jarrutuksissa kuin myös kaarteissa. Renkaan rakenne on kehitetty siten, että vierintävastus pystytään optimoimaan. Renkaan sisällä kulkee kaksi pitkittäistä teräsvyötä, jonka kierretyt filamentit yhdessä polyesterin kanssa tekevät renkaasta pehmeän ajettavan kaikissa olosuhteissa. Nämä renkaat löydät edullisesti netin kautta osoitteesta Tirendo.fi. Löydät valikoimastamme laadukkaat, turvalliset sekä kestävät renkaat kaikilta maailman johtavilta renkaiden valmistajilta. Kun tilaat nyt uudet renkaat pääset nauttimaan turvallisista kilometreistä vuosien ajaksi.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.