Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Michelin Latitude Cross Renkaat

Löydä

Latitude Cross

täältä!

Michelin Latitude Cross – alati vaihtuvaan maastoon

Michelin Latitude Cross on Michelinin valmistama laadukas rengasmalli, joka on suunniteltu erityisesti 4x4 maastureille sekä Cross-over autoille. Renkaan suunnitteluvaiheessa haluttiin, että rengas tarjoaa maastorengasta vastaavaa pitoa, mutta samalla asfalttialustalle tarkoitetun renkaan ajomukavuuden sekä metelittömyyden.

Rengas on juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi erinomainen valinta jokapäiväiseen ajoon olipa ajoalustana sitten täysin uusi asfaltti tai vanha ja kulunut hiekkatie. Rengas on kaiken tämän lisäksi vielä pitkäikäinen. Löydät tämän renkaan valikoimastamme useassa eri koossa osoitteessa Tirendo.fi

Vetää vertoja myös tavallisille auton renkaille

Michelin Latitude Cross renkaan pintakuvio antaa erinomaista pitoa jopa savisessa maastossa menettämättä maastorenkaan vetotehoaan. Renkaan voimakas olka-alueen rakenne sekä useat terävän malliset särmät sen kuviopaloissa takaavat renkaalle äärimmäistä pitoa ajoalustan antaessa periksi tai sen ollessa liukas. Renkaan ”Maastovarmas” -kumiseos takaa renkaalle pitkän elinkaaren.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa