Insa Turbo

Insa Turbo SPECIAL TRACK Renkaat

Alkaen163,53 €per rengas
Löydä

SPECIAL TRACK

täältä!

Insa Turbo Special Track

Insa Turbo Special Track -renkaat ovat 4x4-autoihin suunnitellut off road -renkaat erinomaisilla maasto-ominaisuuksilla. Special Track -renkaiden ominaisuuksia vallitsee erinomaiset pito-ominaisuudet kaikkein haastavimmissakin maastoissa sekä erinomainen kestävyys. Special Track -renkaat ovat lähes kokonaan off road -skenaarioihin suunnitellut, eikä niitä kannata käyttää maanteillä muuta kuin hyvin lyhyitä matkoja. Valmistaja itse kuvailee renkaita 95 prosenttia off roadeiksi ja 5 prosenttia on roadeiksi. Insa Turbon jatkuvan ympäristökeskeisyyden ansiosta myös renkaiden vierintävastuksesta ja täten polttoaineen kulutuksesta on räätälöity mahdollisimman alhainen.

Insa Turbo

Insa Turbo tuottaa uudelleenpinnoitettuja renkaita vankalla ammattitaidolla. Espanjalaisperheyrityksen juuret ovat 1980-luvun lopulla, ja sen uraauurtavat innovaatiot uudelleenpinnoituksessa ovat olleet mukana luomassa ympäristöystävällisten renkaiden markkinoita. Uudelleen pinnoituksen ansiosta valmistaja arvioi säästäneensä perustamisestaan asti tuotannossa yli 7 000 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä. Valmistaja edustaa innovatiivisuudellaan tulevaisuuden renkaita tuoden uudelleenpinnoitetut renkaat kuluttajien käyttöön laajalti. Mm. lentoteollisuus on käyttänyt uudelleenpinnoitettuja renkaita jo pitkään, ja tulevaisuudessa renkaita tullaan todennäköisesti uudelleenkäyttämään ja uudelleenpinnoittamaan yhä etenevissä määrin. Uudelleenpinnoituksessa vanhat renkaat saavat kokonaan uuden kulutuspinnan, ja näin ollen niiden ajo-ominaisuudet ja turvallisuus vastaavat uusia renkaita.

Insa Turbo Special Track -renkaiden ominaisuudet

Off road -renkaat vaativat hyvän pidon lisäksi erinomaisen kestävyyden ja tasapainoisen ajovakauden, jotta niitä voidaan harkita 4x4 -autojen alle laitettavaksi. Insa Turbo Special Track -renkaissa olka-alueella on syvät kulutuspinnan urat, jotka varmistavat, että renkaat pitävät kaikista vaikeimmissakin olosuhteissa mahdollisimman hyvin. Paksun kulutuspinnan ansiosta rengas säilyttää ajo-ominaisuutensa pitkään. Leveät urat varmistavat, että pito säilyy lumella ja mudassa. Keskeltä löytyvä kiinteä alue parantaa renkaiden hallittavuutta ja vähentää pienemmän vierintävastuksen ansiosta polttoaineenkulutusta tasaisemmilla tieosuuksilla. Renkaiden ainutlaatuisen muotoilun ansiosta rengasmeteli on pidetty aisoissa, ja jarrutusominaisuudet ovat erinomaiset.

Kenelle Insa Turbo Special Track -renkaat sopivat?

Insa Turbo Special Track -renkaat sopivat maastureihin, joilla ajetaan pääasiassa off roadilla. Renkaat ovat ympäristötietoisen kuljettajan valinta paitsi valmistusmenetelmänsä myös alhaisemman polttoaineenkulutuksensa ansiosta. Renkaat tarjoavat erinomaiset valmiudet kaikenlaisiin maasto-olosuhteisiin kelistä riippumatta. Vankan pidon ja hyvien voimansiirto-ominaisuuksien ansiosta renkaat jaksavat painaa maastossa kuin maastossa. Renkaiden ainutlaatuisen muotoilun ja kumimateriaalin ansiosta renkaat kestävät käytössä pitkään, eikä lyhyttä maantiepätkääkään tarvitse turhaan pelätä.

Tirendosta renkaat edullisesti

Tirendo tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman renkaita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Löydät valikoimista sekä tavalliset henkilöauton renkaat että esimerkiksi Insa Turbo Special Trackin kaltaiset maasturirenkaat. Sivustolla voit vertailla kätevästi eri merkkien huippurenkaita keskenään, ja kätevien rajaustyökalujen ansiosta renkaiden valinta on helpompaa kuin koskaan. Tarjoamme renkaisiin lisäksi ilmaisen toimituksen ja 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden. Voit ostaa kotisohvalta käsin vaikka kokonaisen rengaspaketin vanteineen. Valikoimista löytyy kesärenkaiden lisäksi myös talvirenkaita alan parhailta valmistajilta.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.