Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605

Öljytarjouksemme

Haku tuotti 3 tuloksen/tulosta

Lajittele: 

Mobil 1

Ilmainen toimitus

saatavilla

1 Litra Purkki  vain 14,85 €

14,85 €   litraa kohti

Fuchs

Ilmainen toimitus

saatavilla

1 Litra Purkki  vain 15,23 €

15,23 €   litraa kohti

Pennasol

Ilmainen toimitus

saatavilla

5 Litra Kanisteri  vain 31,47 €

6,29 €   litraa kohti

Sivu 1 alkaen 1

5W-50 öljy

Osta 5W-50 öljy suojaamaan moottoria

5W-50 öljy pitää kokonaisvaltaisesti huolta moottorin hyvinvoinnista. Koska moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, kannattaa aina valita tarpeisiin sopiva sekä mahdollisimman laadukas öljy. Usein paras valinta on pysytellä tunnettujen valmistajien laadukkaissa tuotteissa. Jos moottorissa ei olisi ollenkaan öljyä, ei se pystyisi toimimaan kovinkaan kauaa ennen kuin kitkan synnyttämä lämpö rikkoisi moottorin kokonaan. Lämpö saisi metalliset osat laajenemaan niin voimakkaasti, että ne eivät enää mahtuisi liikkumaan niille tarkoitetussa tilassa. Seurauksena olisi siis totaalinen moottoririkko.

Moottoriöljy pienentää osien välistä kitkaa muodostamalla voitelevan kalvon osien pinnalle. Samalla tuo kalvo myös estää hapen haitalliset vaikutukset. Mikäli happi pääsisi osien pinnalle aiheuttaisi se korroosiota ja hapettumista. Öljyn kiertäessä moottorissa se huolehtii myös osaltaan moottorin jäähdyttämisestä sekä puhtaanapidosta.

Koska öljyllä on useita niin tärkeitä tehtäviä, kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy, jotta voit olla varma siitä, että se hoitaa tehtävänsä kunnialla. Öljyn ominaisuudet myös heikentyvät ajan mittaan, joten öljy on tasaisin väliajoin vaihdettava uuteen. 5W-50 öljy ja muut laadukkaat voitelutuotteet löydät edullisin hinnoin netistä osoitteesta Tirendo.fi.


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK