Motocross


Motocrossiin käytettäviltä renkailta vaaditaan paljon. Niiden tulee kestää kovaa ajoa, huonoa maastoa ja jopa hyppyjä. Renkaiden tulee pitää myös sateisella kelillä, jotta kuljettajalle voidaan taata maksimaalinen turvallisuus.

Motocross -renkaiden etu- ja takarenkaat saattavat vaihdella hieman ajosta riippuen. Sen vuoksi niiden hankinnan kanssa tulee olla tarkkana. Aluksi täytyy tietää, tarvitaanko rengas pehmeälle vai kovalle alustalle. Pehmeäksi alustaksi lasketaan esimerkiksi hiekka ja sora, joilla motocrossia monesti ajetaan. Kyseiseen lajiin voi kuitenkin kuulua kovallakin alustalla ajoa.

Motocross-renkaat kaikenlaiseen ajoon saat nyt giga-rengas.fi -verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Voit ostaa niin etu- kuin takarenkaat ja samalla myös sisärenkaat. Netissä renkaiden valitsemiseen voi käyttää enemmän aikaa ja renkaita voi vertailla toisiinsa. Näin vältytään vääriltä valinnoilta. Edes renkaiden hinta ei ole esteenä, koska Tirendo.fi llä et maksa mistään liikaa. Eihän motocrossin harrastamisen tarvitse olla kallista!

Saat motocross-renkaat nyt edullisesti ja näppärästi verkkokauppa Tiredno.fi stä

Tirendo.fi on verkossa toimiva rengasliike, joka takaa asiakkailleen halvat hinnat ja laajan valikoiman. Valikoimaan kuuluu sata eri rengasvalmistajaa ja renkaita 25 000 profiilissa. Kaikille tilauksille tarjotaan ilmainen ja nopea toimitus. Tuotteet voi tilata myös korjaamoille, jotka tekevät kanssamme yhteistyötä.

Näillä korjaamoilla, joita on jo yli 300, niin renkaat kuin vanteet laitetaan suoraan ajoneuvosi alle, jotta matka pääsee jatkumaan. Osta siis renkaat motocrossiin verkkokaupasta, jossa sinua palvellaan henkilökohtaisesti. Saat kaikki suosituimmat merkit, kuten Dunlop ja Pirelli. Kyllä renkaiden ostaminen on sitten helppoa!

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
^