Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Heidenau K73 Renkaat

Löydä

K73

täältä!

Heidenau K73 – erinomainen valinta supermotoon

Heidenau K73 on saksalaisen rengasvalmistaja Heidenaun valmistama supermotoille suunnattu moottoripyörän rengas, jonka parhaimpia ominaisuuksia ovat tehokas vedenohjaus pois renkaan alta ei väliä minkälainen ajoalusta sekä erinomainen käsiteltävyys sekä ajonaikainen vakaus.

Tämän renkaan avulla muutat muuten asfaltilla kulkevan supermoto pyöräsi soratieraketiksi. Heidenau tekee laajan kirjon erilaisia moottoripyörän renkaita aina sivuvaunujen renkaista endurorenkaisiin. Sen valikoimasta löydät myös jokaiseen moottoripyörä luokkaan sopivia renkaita. Tämän supermotorenkaan löydät näppärästi valtavasta valikoimastamme osoitteessa Tirendo.fi

Joka säähän

Heidenau K73 renkaan suunnittelun päämääränä oli luoda monipuolinen moottoripyörän rengas, joka tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja jolla selviää säästä kuin säästä. Avoimen pintakuvion muotoilunsa vuoksi rengas poistaa tehokkaasti ajoalustan ja renkaan välissä olevan veden tehden vesiliirtoon joutumisen riskistä minimaalisen, sen vakaat lohkot antavat loistavan polttoaineenkulutuksen sekä vakauden ajettaessa. Rengas on eritoten suunniteltu supermoto pyöriä silmällä pitäen.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa