Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Heidenau K60 Renkaat

Löydä

K60

täältä!

Heidenau K60 – todellinen 50/50 rengas

Heidenau K60 on täydellinen vaihtoehto niille motoristeille, jotka eivät kerta kaikkiaan pysty taittamaan matkaansa ainoastaan asfaltin päällä. Tämä todellinen 50/50 dual sport rengas tuo paremman suorituskyvyn on- ja off-road ajoon.

Parannellulla pintakuviollaan sekä kumiseoksellaan se tekee kaarteisiin ajamisesta vakaampaa sekä antaa paremman pidon kovalla alustalla, metsikössä ajelua unohtamatta. Löydät tämän ja monta muuta moottoripyörän rengasta osoitteesta Tirendo.fi

Asfalttiviidakosta viidakkoon

Kun ajat yhtä paljon metsikössä, kuin asfaltilla Heidenau K60 on oikea valinta sinulle. Tämä rengas astuu esiin, kun haet vertaansa vailla olevaa pitoa sekä pitkäikäistä kulutuspintaa moottoripyörän renkaaltasi hiekalla, kivillä tai asfaltilla ajaessasi.

Renkaan parhaimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset ominaisuudet seikkailuajoon, loistava pito asfaltilla sekä maastoalustoilla, todella pitkä elinkaari, todellinen 50/50 rengaskuvio, joka tarjoaa samat ominaisuudet niin maastossa kuin maantiellä, paranneltu pintakuvio, joka tekee kaarreajosta helppoa ja takaa parhaan pidon märällä.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa