Säästä kesällä ja pidä pää kylmänä myös talvella: jopa 50 € alennusta!

Kuka haluaisi ajatella talvea, kun lämpötilat ovat kesäiset? No fiksut säästäjät tietenkin, sillä talvirenkaiden ja kesärenkaiden ostaminen yhtä aikaa kannattaa! Nappaa jopa 50 € alennus rengasostoksesta 26.6.2022 mennessä!

Code: SUWIFIT25

Koskee kesä-, talvi- tai ympärivuotisten renkaiden ja vanteiden, renkailla varustettujen vanteiden sekä öljyjen ostoa, kun ostoksen arvo on vähintään 500 €.

Voimassa 26.6.2022 saakka

Code: SUWIFIT50

Koskee kesä-, talvi- tai ympärivuotisten renkaiden ja vanteiden, renkailla varustettujen vanteiden sekä öljyjen ostoa, kun ostoksen arvo on vähintään 1 000 €.

Voimassa 26.6.2022 saakkaOstamalla nyt saat kaksinkertaisen hyödyn:

Tämänhetkinen poliittinen tilanne vaikuttaa myös renkaisiin: talvirenkaiden hinta todennäköisesti nousee talvea kohti mentäessä. Jos ajattelet huomista jo tänään ja ostat talvirenkaat saman tien, säästät tuplasti: yhtäältä saat renkaasi tämän hetken edulliseen hintaan ja toisaalta voit hyödyntää jopa 50 € houkuttelevan alennuksen!

Mikä parasta, ilmaisen Paypal 0 % -rahoituksen ansiosta sinun ei tarvitse maksaa ostoksen summaa välittömästi, vaan voit maksaa sen joustavasti pienissä erissä 3, 6, 12 tai 24 kuukauden aikana ilman korkoa.


Etsi sopivat renkaat nyt: