Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Auton lisävarusteet

Kaikkea autoosi

  • Lisävarusteiden toimitus
    Kun tilauksen loppusumma ylittää 50 €, toimitus ei maksa mitään. Muutoin tilaukseen lisätään toimituskulut, jotka ovat 3,90 € tilausta kohden. Palautus on maksuton.
  • 30 päivän palautusoikeus
    Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit lähettää sen maksutta takaisin 30 päivän sisällä.
  • Turvallinen maksutapa
    SSL-sertifiointi takaa, että maksaminen on turvallista valitsemallasi maksutavalla.

Lisää iloa ajamiseen oikeanlaisilla auton varusteilla

Auton lisävarusteet voivat tehdä ajamisesta helpompaa, ja ne vaikuttavat myös paljon turvallisuuteen. Oli kyse sitten turvaliiveistä, lumiketjuista tai ksenon-lampuista valikoimamme auton lisävarusteita on laaja ja tarjoaa oikeanlaisen tuotteen kaikkiin tilanteisiin. Meillä on tuotteita hyvin tunnetuilta valmistajilta, myös OEM-laatuna.

Valmistaudu hyvin pitkiä matkoja varten

Kohdassa Autot & lisävarusteet löydät kaiken, mitä tarvitset matkalle. Voit ostaa vaikkapa kylmiöitä ruoankuljettamista varten kesällä. Ne käyttävät vain vähän virtaa. Aurinkosuojat ja kuljetuspussit auttavat myös ajomatkoilla.

Emme tarjoa ainoastaan lisävarusteita, joita voi käyttää ajaessa vaan myös silloin, kun olet hyvin ansaitulla tauolla. Voit suojata autosi säältä ja ötököiltä käyttämällä osittaisia suojia, jotka voi vetää autosi yli helposti.

Auton lisävarusteet sisätiloihin

Voit myös hankkia auton sisätiloihin käteviä lisävarusteita. Miltäpä vaikka uudet istuimen päälliset kuulostaisivat? Jatkuvan käytön vuoksi ne kannattaa vaihtaa aina silloin tällöin. Talvella lämmitetyt istuimen päälliset ovat hyvin mukavat, kun muuten joutuisit istumaan kylmässä autossa joka aamu.

Hyvä huolto pidentää käyttöikää

Ajoneuvot ovat aina sääolosuhteiden armoilla. Korroosio ja ruoste ovat suurimmat uhat. Ne voivat ilmestyä nopeasti ja vaurioittaa autoa. Tirendolla on laaja valikoima auton lisävarusteita vastauksena tähän ongelmaan. Ne auttavat sinua hoitamaan autoasi. Huoltotuotteemme, joissa on korkea vahapitoisuus auttavat suojaamaan maalipintaa ilman, että siihen jää valumia tai naarmuja. Auton lukon sulattimia, hoitotuotteita auton alapuolelle ja elektroniikalle kannattaa ottaa matkoille ja niitä on helppo säilyttää autossa.

Tekstiilien, sisätilojen ja ohjaamon puhdistaminen pitää sisätilat hyvässä kunnossa ja suojaa niitä uusilta tahroilta. Puhdistusaineet myös tuoksuvat hyvältä. Siivoaminen ja huoltotyöt ovat helpompia oikeilla varusteilla, kuten laadukkailla harjoilla, sienillä ja kiillotuskoneilla.

Mikään ei toimi ilman öljyjä

Kitkan ja kulumisen minimoimiseksi suositellaan erilaisia öljyjä ja lisäaineita. Ne suojaavat laitteita kertymiltä ja korroosiolta ja pidentävät auton ja yksittäisten osien elinikää. Auton varusteiden valikoimaan kuuluvat niin vaihteistoöljyt, jotka helpottavat vaihteiden vaihtoa, moottoriöljyt voiteluun ja lisäaineet, jotka parantavat liukua.

Auton lisävarusteet renkaille ja pyörille

Tirendolla on laaja valikoima lisävarusteita renkaille ja pyörille. Renkaat ovat ajoneuvon ja tien ainut kosketuspinta, joten niiden tulisi olla aina huippukunnossa. Vain silloin ne ovat turvalliset kuljettajalle ja matkustajille.

Pölykapselit ovat käteviä, sillä ne suojaavat vanteita kiviltä ja iskuilta. Siksi tarjoammekin hyvin suunniteltuja pölykapseleita tunnetuilta valmistajilta.

Talvirenkaiden ja kesärenkaiden säilyttäminen turvallisesti on helppoa auton lisävarusteillamme, joihin kuuluvat auton renkaiden varastointiratkaisut, jotka estävät paineenkarkaamista ja epämuodostumia. Jokaisessa autossa tulisi olla myös korjaustarvikkeita, jotta renkaan voi vaihtaa tai korjata hätätilanteessa.

Voit ajaa huoletta kaikkina vuodenaikoina oikeanlaisten auton varusteiden avulla!

Tee lomamatkoista niin mukavia kuin suinkin:

Vaihe 1: Asenna aurinkosuojat takaikkunoihin, jotta lapsesi ja lemmikkisi ovat suojassa paahteelta. Löydät kaupastamme klassisia suojia tyylikkäällä pandakuviolla, mikä näyttää hyvältä kaikissa autoissa.

Vaihe 2: Pysy viileänä! Jotta et hikoile liikaa pitkillä kuumilla ajomatkoilla, viilennyslaitteen asentaminen kannattaa. Voit täyttää sen mieleisilläsi juomilla ja eväillä, jotta kaikki matkalaiset pysyvät tyytyväisinä ja virkeinä.

Vaihe 3:Lastaa kattoteline! Jotta autosi ei tule tupaten täyteen ja jotta tavara paljous ei kuumenna autoa entisestään, ota käyttöön kattoteline. Katso, ettet täytä sitä kokonaan ja ota huomioon, että tavaroiden tulisi olla tasaisesti pitkin telinettä. Muistathan myös kattotelineen nopeusrajoitukset, kun ajat.

Valmistaudu autosi kanssa talveen!

Talvella voi olla tylsää ajaa. Ikkunat ja ovet jäätyvät nopeasti ja ikkunoille pakkautunut lumi rajoittaa näkyvyyttä huomattavasti. Oikeanlaisilla varusteilla, kuten sulattimilla ja jäätymisenestovarusteilla, voit odottaa kylmää kautta levollisesti.

Panosta turvallisuuteen


Esimerkiksi Englannin liikennelaitoksen mukaan yli 180 000 loukkaantumista tapahtui vuonna 2015 autoliikenteessä Englannissa. Autossa on pidettävä hätäapuvarusteita. Se on erittäin tärkeää, jotta pystyy auttamaan hätätilanteissa. Lisäksi meillä on autoon ensiapuvarusteita ja hätätilanteissa tarvittavia työkaluja, joita tarvitaan, jos auto hajoaa. Suojele itseäsi ja matkustajia, koska onnettomuus tapahtuu nopeasti, etkä voi aina vaikuttaa siihen.

x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK