Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Nokian Nordman SX Renkaat

Löydä

Nordman SX

täältä!

Nokian Nordman SX – kestävyyttä taloudellisuuden kera

Nokian Nordman SX on pienien sekä keskikokoisten perheautojen omistajille suunnattu kesärengas, joka edustaa kestävien, mutta taloudellisten kesärenkaiden luokkaa. Sen matala vierintävastus sekä polttoainetehokkuus ei päästä polttoainelaskua kasvamaan liian suureksi. Löydät tämän renkaan helposti valikoimastamme osoitteessa Tirendo.fi

Renkaan kolme voimakkaasti muotoiltua pääuraa sekä sivuttaissuuntaan avautuvat poikittaissuuntaiset urat luovat renkaalle erinomaisen turvan vesiliirtoa varten. Rengasta on optimoitu myös rengasmelua ajatellen, sen pintakuvio sekä urissa olevat ”melukolot” vaimentavat tehokkaasti tien ja renkaan välisen yhteyden luomaa meteliä ja tekee ajonautinnosta mukavan hiljaisen.

Mukavaa matkantekoa

Nokian Nordman SX renkaan parhaimpia ominaisuuksia ovat sen kestävä rakenne, joka antaa renkaalle pitkän eliniän, kolme voimakasta pääuraa sekä sivu-urat, jotka ehkäisevät tehokkaasti vesiliirtoon joutumista, sekä akustinen optimointi, joka tekee renkaan ja tien synnyttämästä metelistä hiljaisen sekä alhainen vierintäkitka, jonka avulla polttoainelasku ei nouse korkeaksi.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa